Понякога не трябва да търсим много, за да открием любовта

...
Понякога не трябва да търсим много, за да открием любовта
Коментари Харесай

Звездните двойки, които първо бяха само приятели

Понякога не би трябвало да търсим доста, с цел да открием любовта на живота си. Понякога тя се развива с човек, който познаваме от дълго време и постоянно е бил към нас.

Знаем за двойки, които се разделят, само че остават другари. Но съществува и противоположното - когато другарството прераства в красива обич. Кои са известните двойки, при които събитията са се развили тъкмо по този метод? Каналът във vbox7 демонстрира някои от тях:

Наум Шопов и Теа Минкова

Двамата се познават, въпреки и незадълбочено, от гимназиалните години. " Налага се " да преминат през много трансформации, с цел да се открият отначало и сега да са дружно, като даже да чакат първото си дете.
               

A post shared by (@teaminkova) on Oct 13, 2019 at 11:35am PDT

Джъстин и Хейли Бийбър

Двамата се срещат за първи път през 2009 година, когато Джъстин е новоизгряваща поп звезда. Започват да излизат през 2016 година, а към ден сегашен са женени.
               

A post shared by (@justinbieber) on Oct 8, 2019 at 1:22pm PDT



Мила Кунис и Аштън Кътчър


Двамата се срещат през 1998 година на фотосите на филм, в който са гаджета. Именно там е първата им целувка. През 2012 година още веднъж се срещат и стартира новата им любовна история.-->
               

A post shared by (@martiesgoodies) on Apr 8, 2017 at 9:02pm PDT

Шон Мендес и Камила Кабейо

Музикантите се срещат през 2014 година по време на концерт. След това стават най-най-добри другари. Двамата са толкоз близки, че стартират клюки, че има освен това от другарство. Е, през юли тази година папараци ги снимаха да се целуват в кафене в Сан Франциско, а малко по-късно тази година публично потвърдиха връзката си.
               

A post shared by (@shawnxcamilalove) on Oct 16, 2019 at 2:11am PDT

Ким Кардашиян и Кание Уест

Популярната двойка се среща за първи път през 2002 година, когато приятелката на Ким, Бренди, се снима в клип на рапъра. Месеци по-късно двамата стартират да демонстрират интерес един към различен, макар че са по отношение на други хора. Слуховете за връзката им стартират през 2012 година, а през 2014 година двамата си споделят " да " на женитба в Италия.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР