Понякога мацка ти се усмихва, смее се на тъпите ти

...
Понякога мацка ти се усмихва, смее се на тъпите ти
Коментари Харесай

Ето защо мъжете бъркат любезността на мацките с флирт

Понякога мацка ти се усмихва, смее се на тъпите ти смешки и си приказва с теб. За твое страдание това не постоянно е флирт.
По тематиката даже екип от норвежки психолози направи забавно изследване. То сочи, че 90% от дамите попадат в неловки обстановки, в които мъжете бъркат положителното образование и любезността точно с флирт. Мъжете се натягат на мацките, само че очевидно се подвеждат.
Учените доближават до следното умозаключение: това неправилно полово усещане може да се изясни отчасти от еволюцията. Господата са доста по-склонни да бъркат общителното отношение на една дама с флирт, с цел да не пропуснат опция за основаване на потомство. Все отново, в случай че една жена в действителност флиртува, то мъжът има опция да съобщи гените си.
При дамите ситуацията е тъкмо противоположното – те постоянно не схващат, когато някой в действителност ги смъква. Причината е, че връзката с несъответствуващ сътрудник основава риск от бременност, самотно майчинство и изпускане на същински подобаваща половинка. Демек са по-резервирани, не е от пандемията, споко.
Но освен еволюцията има пръст в този феномен. Културата също играе някаква роля, въпреки и дребна.
През 2003 година учени организират изследване измежду норвежци и съпоставят резултатите с предходни проучвания, правени в Америка.
Оказва се, че процентът на мъжете, които възприемат неправилно сигналите на дамите, е еднакъв и в двете страни. Това значи, че неправилното полово усещане е вродено, вместо да се придобива. То не зависи и от националността. Така че пий една ракия и седи кротичък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР