Понякога колкото и да отслабваме, лицето ни продължава да изглежда

...
Понякога колкото и да отслабваме, лицето ни продължава да изглежда
Коментари Харесай

3 прически, които ще ви направят да изглеждате по-слаби

Понякога колкото и да отслабваме, лицето ни продължава да наподобява пухкаво и това на съвсем нито една жена не се харесва.
Съществуват обаче няколко трика, свързани с прическата, които ще оказват помощ лицето ви да наподобява доста по-слаб. Всеки фризьор знае кои са тези 3 прически, способни да създадат чудеса.
Ето ги и тях:
Права и дълга коса

Когато сте с дълга и права коса, вие образно удължавате лицето и в същото време с това изглеждате доста по-слаби, в сравнение с сте в реалност. Ако сте с по-кръгло лице, избягвайте прическите, които са с букли и доближават доникъде на брадичката.
 Модни прически за къса коса 2021! Кои ще са най-желани? Модни прически за къса коса 2021! Кои ще са най-желани?
Всяка една дама е неповторима и неповторима. За тази нейна характерност се грижи най-много прическата, която има. Външният тип е първото...
Добре е да извършите лек размер в корените, както и в региона на брадичката. Това е една от прическите, с помощта на които лицето наподобява доста по-слабо, а скулите – доста по-силно изразени.
Прическа Боб

Прическите фасул добиха известност още през 2020 година. Не дребна част от популярните персони съкратиха косите си и ги оформиха с дължина, достигаща до раменете.
Карето или по този начин наречената фасул прическа е значимо да има размер, тъй като в противоположен случай е допустимо да постигнете противоположния резултат. Нужно е да оформите в корените благодарение на гребен и стилизиращ артикул. Не прекалявайте с повдигането, тъй че да не се получи като шапка върху главата ви. Дължината е целесъобразно да доближава до брадичката или най-вече до рамената.
 Бретоните на мода ли са? Бретоните на мода ли са?
Косата е рамката на нашето лице и от нея зависи цялостното ни лъчение. Правилно подбраната прическа може да скрие доста от недостатъц...
Къса коса или пикси прическа

Ако се доверите на добър фризьор, то сигурно ще останете доста удовлетворени от избора на тъкмо тази прическа. Важно е косата да бъде завършена вярно, тъй че вместо прическата да акцентира дефектите, да издължава физиономията.
Заложете на по-дълъг бретон, който да се спуска под надолнище. Така той ще акцентира скулите. Не е желателно да го носите сресан на път. Задната част на косата би трябвало да е скосена и къса.
Заложете на някоя от тези три прически и сме сигурни, че ще подобрите забележително външния си тип и ще изглеждате с най-малко 10 кг по-слаби!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР