Понякога, когато се справяте с поредната кавга, е трудно да

...
Понякога, когато се справяте с поредната кавга, е трудно да
Коментари Харесай

5 признака, че връзката ви е истинска

Понякога, когато се справяте с следващата свада, е мъчно да си спомните какво прави вас и колегата ви толкоз подобаващи един за различен. Но науката е открила общи черти във всички процъфтяващи двойки и залагаме, че най-малко някои от тях се отнасят за вас двамата. Ето пет основни знаци, че любовта ви е тук и няма желание да си отива.
Правите дребни неща един за различен
Малките неща, които вършиме един за различен, са мощни способи за повишение на позитивността в брака ви. От сгъването на чорапите по метода, по който им харесва, до вземането на бурито от обичаното мексиканско заведение по пътя към дома, дребните неща имат значение. Тези дребни жестове се натрупват с течение на времето и ще обезпечат буфер на позитивност в брака ви, тъй че когато влизате в спор, ще бъде по-лесно да включите позитивни взаимоотношения, които надвиват над негативните.
Има физическо привличане посред ви
Страхотна вест: Не е нужно да вършиме секс всяка вечер (или даже всяка седмица), с цел да имате фантастична връзка, съгласно изследване, оповестено в списание за персонални и обществени връзки. Интересното е обаче, че даже дребните актове на физическа обвързаност - без значение от това къде ви водят - имат огромно влияние. Инициирането [на физически контакт] оповестява желанието да бъдеш непосредствен, да правиш секс, да създаваш интерес към връзката. Дори когато двойките не вършат секс, те укрепват връзката, като споделят с желанията си да бъдат близки и ангажирани с нея. Дори прегръдката може да понижи напрежението, да понижи депресията и да увеличи имунитета.
Имате сходни обноски и метод на говорене
Винаги сме считали за занимателно, когато хората избират сътрудници, които наподобяват тъкмо като тях, само че се оказва, че копирането на държанието на другия по всевъзможен метод може да бъде белег на трайна обич. Хората в процъфтяващи взаимоотношения поемат навиците, ползите и маниерите на своите сътрудници. Това се назовава самопокритие и това е знак, че вашата обич е мощна и трайна.
Приемате желанието на другия за по-дълбоко свързване
Когато една двойка е мощно обвързвана, двамата одобряват всяко предпочитание на другия за свързване. Например, в случай че единия се интересува от история, другия постоянно с наслада изслушва това, което колегата му има да каже по отношение на последните исторически публикации, които е прочел. Така двамата съумяват да се свържат на доста по-дълбоко равнище и да развият по-здрави и щастливи връзки.
Вярвате в обвързването
Като цяло, в случай че разглеждате сантименталните взаимоотношения като радостни и изпълняващи, е по-вероятно да сте задоволени във вашите лични взаимоотношения. Откъде идват вашите визии за взаимоотношенията? Вашите родители, най-много. Според проучване, оповестено в академичното списание " Демография ", " Децата, които оповестяват, че родителите им са щастливо женени, са по-малко склонни да поддържат развода като задоволително решение, в сравнение с децата на по-малко щастливи родители.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР