Понякога животът ни поставя изпитания, които самите ние не знаем

...
Понякога животът ни поставя изпитания, които самите ние не знаем
Коментари Харесай

Бивша №4 с емоционално признание: Бях на ръба от самоубийство, плачех непрестанно

Понякога животът ни слага тествания, които самите ние не знаем дали сме способни да преодолеем, и точно подобен е казусът с Йелена Докич. Известно е, че някогашната №4 в света е била физически измъчвана от своя татко по време на професионалната си кариера, като всяка нейна загуба е била последвана от удари и оскърбление. През януари пък австралийката разкри, че 18-годишната ѝ връзка е завършила, което след това изцяло унищожава живота ѝ и води даже до опит за самоубийство, за който показа самата тя през сълзи в обществените мрежи.

" 28.04.2022 - датата, на която за малко щях да скоча от балкона на 26-ия етаж и да лишава живота си. Никога няма да не помни този ден.

Всичко ми е замъглено. Всичко е тъмно. Без звук, без картина, нищо няма смисъл... единствено сълзи, горест, меланхолия, паника и болежка. Последните 6 месеца бяха тежки. Плачех непрекъснато. Беше отвратително - когато бях на работа, се криех в банята, с цел да избърша сълзите си, тъй че никой да не ме види, а у дома не спирах да рева неудържимо сред четирите стени на стаята ми.

Постоянните страсти на горест и болежка просто не изчезваха и животът ми беше разрушен. Обвинявах се, мислех, че не съм почтена да обичам и да бъда обичана, бях изплашена. Имах толкоз доста неща, за които да бъда признателна, само че не бях и по тази причина започнах да се ненавиждам, желаех да сложа завършек на всичко. Толкова циничен кръг в главата ми, а резултатът - едвам не скочих от 26-ия етаж на 28 април.

Никога няма да не помни деня, просто желаех болката и страданието да изчезнат. Застанах до ръба, даже не знам по какъв начин съм намерила храброст да го направя. След това получих професионална помощ и това избави живота ми.

Не ми е елементарно да напиша това, само че постоянно съм била открита към вас и надълбоко имам вяра в силата на шерването и че по този начин ще помогнем един на различен да се оправим с компликациите. Пиша това, тъй като знам, че не съм единствената, която има такива проблеми. Просто знайте, че не сте сами.

Не мога да кажа, че сега се усещам отлично, само че несъмнено чувствам усъвършенстване. Някои дни са по-добри от други и от време на време върша стъпка напред, след което крачка обратно, само че все пак се боря и имам вяра, че мога да се оправя с това. Нормално е да се чувствате тъжни, по тази причина просто продължете да се борите. Това се пробвам да върша в този момент и това ме кара да не преставам напред. Не се срамувайте от това, което изпитвате. Нормално е да се чувствате по този начин и е можете да се справите, просто не спирайте да вярвате.

Обичам ви всички и ви приканвам да се борите, с цел да живеете и да се разсъните още един ден. Аз ще се завърна по-силна от всеки път ", приключи прочувствено Докич.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР