Понякога изглежда, че голямата любов може да се намери само

...
Понякога изглежда, че голямата любов може да се намери само
Коментари Харесай

Класация на зодиите, в чието сърце има място само за един човек

Понякога наподобява, че огромната обич може да се откри единствено в книгите: когато се срещнат, оженят и заживеят щастливо до края на годините. Може ли това да е по този начин и в действителния живот? Експертите по астрология знае чудесно отговора на този въпрос.

1 място - Рак
 На какво място се класира всяка зодия по честност? На какво място се класира всяка зодия по честност?
Лоялността е качество, за което всички се грижим във всяка наша връзка. Независимо дали става въпрос за нашите другари, братя и сестри...

Представителите на този зодиакален знак са склонни да изпитват усеща. Флиртът, общителността, силата са удобни за всевъзможни истории. Но! Ако страданието нарани сърцето им, е доста малко евентуално Ракът да промени мнението си. Той ще се научи да отстъпва, да прекрачва, само че няма да пусне.

2 място - Везни

Както се споделя: поддържайте краката си топли, а главата студена. Умереността във всичко разрешава на Везните да заобикалят изкушения, прочувствени промени и да „ претеглят “. Това до известна степен може да изясни избора на Везните, за който те са виновни през целия живот. Любовта не е изключение!

3 място - Стрелец
 4-те зодии мъже, които сa моногамни и вярни в любовта 4-те зодии мъже, които сa моногамни и вярни в любовта
Обърнали ли сте внимание, че в действителност знака, под които е роден човек има значени за неговата личностна характерност като цяло?! Днес...

Стрелец не парадира с страстите си. Той обича безшумно, съвсем незабележимо. Но е безусловно значимо представителите на този знак да бъдат класифицирани като „ моногамни “. Не можете да погледнете в душата на всеки и това е неефикасно, само че зад тишината доста постоянно се крие нещо доста значимо и интимно. Външната хладнокръвност или сбита тирада може да скрие страстите, само че не и същността.

4 място - Лъв

Може да се изненадате, само че Лъвът има една невероятна линия - той знае по какъв начин да бъде предан на любовта си. За него това е като част от него самия. След като е изневерил на същинската си обич, той като че ли е изневерил на себе си. Всичко, което не е същински Лъв, ще се промени с безумна скорост. Но той няма да съобщи дълбоките си  чувства!

5 място - Овен
 Трите зодии, които статистически е минимум евентуално да изневерят Трите зодии, които статистически е минимум евентуално да изневерят
Винаги сме се чудили кои са хората, които изневеряват минимум. 1. Телец  Причината Телецът да не изневерява е, че да остане ве...

Типичните представители на зодия Овен схващат от първа ръка какво е заложено да им се случи. Веднъж влюби ли се, то това е един път вечно. Може да е учебна история. Може да е момиче / момче, живеещо в квартала. Това може да изуми всички, само че Овенът знае - това е неговата орис, което значи, че няма да отстъпи даже и на милиметър. Той отстоява любовта си с цената на всичко. Това, което си е негово, не може да отиде при различен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР