Понякога имате само пет минути, за да минете от режим

...
Понякога имате само пет минути, за да минете от режим
Коментари Харесай

10 техники да се почувствате секси веднага

Понякога имате единствено пет минути, с цел да минете от режим " служащ " или " мама " в режим " секси тигрица ". Ето няколко оферти, с които бързо да се почувствате изцяло неустоима за по-малко от 300 секунди:
1. Хванете гиричките
Тренировките с тежести са доста подценявани от дамите. Вдигането на тежести за няколко минути може да сътвори прилив на тестостерон както при мъжете, по този начин и при дамите, което оказва помощ за увеличение на половото наслаждение! Не са ви нужни 15-килограмови гири! 2-3кг. стигат.
2. Яжте храни, които покачват равнищата на допамин
Допаминът управлява центъра за награди и наслаждение в мозъка, тъй че яденето на храни, които покачват равнищата на допамин, може да увеличи либидото. Качествените източници на протеин са превъзходен избор; Зеленият чай съдържа полифеноли, които могат да покачат либидото; Лютите чушки пък имат капсаицин, който също може да повлияе възбуждащо.
3. За да запалите огъня, угасете технологиите
Технологията към вас ви държи онлайн и постоянно осведомени за новините, клюките, работните мейли и всичко останало... само че ви пречи да присъствате сега, в който желаете да се възбудите.

4. Сложете юздата на напрежението
Стресът може да бъде същински палач на настроението. Бързи самоуспокояващи техники като надълбоко дишане, слушане на или водене на дневник работят успокояващо на мозъка. Освен това би било извънредно потребно, в случай че като цяло положите старания да поддържате по-положителна позиция над живота, с цел да намалите резултатите от напрежението, който вгорчава всичко, което виждате, чувствате, мислите и вършиме.
5. Усмихнете се
Изследвания демонстрират, че избрани хормони на щастието се отделят в телата ни, когато се усмихваме и се смеем, даже наужким. Усмихнете се необятно! Не единствено ще се чувствате ужасно и ще накарате очите ви да заблестят, само че и ще привлечете хората в живота ви. Кой може да устои на щастливото, усмихнато лице?
6. Сложете обичания си аутфит
Един сигурен метод да се почувствате секси е като облечете това облекло, което ви кара да се чувствате безспорен топ! Не е наложително да е стегната по кожата или пола с дължина два пръста. Просто би трябвало да се чувствате ужасно, комфортно и себе си! Когато се усещаме добре в облеклата си, излъчваме изумително позитивно въодушевление, което мощно възбужда противоположния пол!
7. Мислете за себе си единствено хубави неща
Когато мислим позитивни, уверени мисли за себе си, ние държим главите си малко по-високо, усмихваме се по-често и се разхождаме, като че ли притежаваме света. Няма нищо по-секси от това да сме уверени в себе си - може да не сме най-хубавите, само че сме тук! Затворете и отворете очи и си представете, че се чувствате в сигурност и сигурна. Представете си или си спомнете обичана фикция, в която сте се чувствали енергични, секси и доста самоуверени. Повтарянето на това упражнение няколко пъти дневно ще образова вашия вътрешен " фармацевт " да освобождава специфичната примес от химикали и полови хормони, които ви разрешават да се чувствате секси и уверени!
8. Застанете пред огледалото и се вгледайте в личните си очи
Свържете се посредством очите си с любовта в сърцето си и красивото създание, което сте.
9. Затворете и отворете очи и си представете, че се виждате на кино екран
Проектирайте се в облика на основна героиня и усетете невероятното чувство да сте в въодушевление, секси и уверена. Вземете тази " картинка " и я преместете в сегашното!
10. Затворете и отворете очи и си представете гледките, звуците, миризмите, усетите и докосванията, които ви възбуждат
На мозъкът му би трябвало напълно малко, с цел да проработи на вълна секс. Дайте му малко примитивност и махнете всичко ненужно - работа, отговорности, терзания.

Можете да комбинирате които от тези 10 техники пожелаете, с цел да се чувствате секси, горещи и подготвени за обич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР