Понякога има обидени от тяхната широка усмивка, но може би

...
Понякога има обидени от тяхната широка усмивка, но може би
Коментари Харесай

Ето Ги Трите Най-Забавни Зодии, С Които Никога Няма Да Ви Е Скучно

Понякога има афектирани от тяхната необятна усмивка, само че може би всички би трябвало да прихванат малко от метода, по който Девите възприемат света. Жизнерадостният им смях се носи, където и да идат. Не очаквайте от тях да цензурират възприятието си за комизъм в името на откритите порядки – те несъмнено са над тези неща.

Риби

Тази зодия е измежду най-всестранно (или единствено необичайно?) развитите в целия зодиак. Рибите постоянно се усмихват загадъчно и никой в никакъв случай не знае какво тъкмо им минава през главата. Защо са измежду най-забавните ли? Заради ненадмината им тънка и елегантна подигравка, която постоянно се трансформира в жлъч. Рибите обичат невероятните смешки – тяхното възприятие за комизъм не би могло да бъде разбрано от човек с малко мисловен багаж. Те нормално не се смеят на очевидното, тъй като е под равнището им, само че обожават заплетените и неразбираеми смешки.Въпреки това, измежду своите близки и другари представителите на тази зодия се славят като доста, но доста занимателни. Ако попаднете на шегуваща се Риба, не бързайте да й се сърдите – може би просто не сте схванали за какво това, което е споделила, е в действителност смешно, написа mall359.com.

Овен

Рогатата зодия се слави с скептицизма си. Овните виждат най-вече неприятните неща на този свят. Може би като защитна реакция на тяхното отношение към нещата, те са развили способността си да се подсмихват и в най-неприятните обстановки.Техният черен комизъм е обаятелен – когато някой попадне в компанията на занимателен Овен, той не знае да плаче ли, или да се смее. Те нямат задръжки, що се отнася до тематиките, които употребяват, с цел да построяват шегите си. Боравейки ловко с думите, те са способни да пречупят действителността през своята смешна призма. Това обаче се случва, единствено когато те решат – в случай че се заинатят, могат дни наред да не кажат безусловно нищо смешно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР