Понякога хората имаме нужда да прочетем само едно изречение, за

...
Понякога хората имаме нужда да прочетем само едно изречение, за
Коментари Харесай

12 силни цитата, които ще разтърсят душата ви

Понякога хората имаме потребност да прочетем единствено едно изречение, с цел да си вдъхнем вяра, кураж или мощ. Понякога даже най-простичките думи могат да ни оказват помощ най-вече. Често мислите на останалите, могат да ни вдъхновят за неподозирани подвизи.

Ето за какво всички обичаме да четем или да гледаме филми. Защото по този начин виждаме една по-различна позиция, слагаме се в обувките на другите и обмисляме по какъв начин ли бихме реагирали в сходна обстановка.

 жена книга Thinkstock

Има думи, които просто минават около нас и в никакъв случай не ни допират, само че има и думи, които ни трогват дотам, че остават вечно с нас и кънтят в главата ни дълго време, откакто сме ги прочели.

Днес взех решение да ви покажа няколко цитата, които са не просто вдъхновяващи, само че в действителност разтърсващи. Те са мощни, карат ни да се замислим и остават за дълго в съзнанието ни, откакто сме ги прочели. Защото постоянно е същинско наслаждение да прочетем слова, които ни карат да стоим загледани в една точка дълго време и да ги обмисляме…

Към цитатите, които няма да забравите >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР