Понякога генетиката си играе с нас - хора със светъл

...
Понякога генетиката си играе с нас - хора със светъл
Коментари Харесай

Чернокожа жена роди бяло, синеоко момиченце! Детето е очарователно

Понякога генетиката си играе с нас - хора със ярък цвят на кожата раждат чернокожи бебета, а афроамериканки - бели, синеоки бебета.

Историята на Софи Блейк е невероятна. 45-годишната жена се надявала, че бебето най-малко малко ще наподобява на нея, само че природата си имала свои проекти.



"Това моето бебе ли е?! " Това бил първият въпрос, който задала Софи на лекарите след раждането. Те й посочили бяло, синеоко момиченце.

Всъщност тайната била в гените на бащата, който имал сходна осанка.



Защо тогава Софи толкоз се учудила, виждайки щерка си? Работата е там, че фамилията й е продом от Ямайка, където 90% от популацията на
острова са афроамериканци. В продължение на доста години даже и от смесени бракове в нейния жанр се раждали единствено чернокожи деца.

Затова и Софи мислела, че няма да е изключение, още повече, че първото й дете наследило нейната въшност - тъмна кожа, кафеви очи и къдрави коси.



Но това бебе било изключение. Момиченцето било кръстено Тиара. Днес множеството хора не имат вяра на Софи, че това е точно нейната щерка, тъй като те фактически били доста разнообразни.

Момиченцето пораснало и почнало да задава въпроси, питало за какво в чернокожото семейство то е като "бяла гарга " и е толкоз друго.



Майката се затруднявала да изясни на детето последствията от смесените бракове, само че постоянно демонстрира на момиченцето фотографията на татко му - 60-годишният Кристофър, който също имал бяла кожа и сини очи.



Медиите, които разказват историята на Софи, описват, че момиченцето й пораства очарователно, интересува се от всичко и е доста любознателно.
Семейството не може да се нарадва на своята "бяла принцеса ".

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР