Понякога е трудно да потърсим помощ за неща, които смятаме

...
Понякога е трудно да потърсим помощ за неща, които смятаме
Коментари Харесай

Еректилната дисфункция - много по-често срещана от очакваното

Понякога е мъчно да потърсим помощ за неща, които считаме за смущаващи. Такъв е и казусът с еректилната дисфункция - компликациите с постигането или поддържането на ерекция за задоволително дълъг интервал от време, с цел да се стигне до сексуален акт.
 Мъжете, сексът и аргументите да го отхвърлят
Защо мъжете отхвърлят секс

Конкретни аргументи

Подобно положение може да окаже въздействие освен върху психическото положение на доста мъже, само че и да повлияе на увереността им. Психическите и физическите признаци могат да се трансфорат даже в циничен кръг - колкото повече човек изпитва терзание за " представянето " си, толкоз повече това може да повлияе на самото показване, което пък от води до още по-голямо безпокойствие.

Но напълно не е наложително да се стига до сходни крайни положения, защото еректилната дисфункция постоянно може да се ръководи доста сполучливо с промени в метода на живот и - в случай че е належащо, и с лекуване .

Всъщност, еректилната дисфункция е доста по-често срещана, в сравнение с мъжете си мислят . Според от 2019 година, извършено в Обединеното кралство, общо 4.3 млн. мъже са имали това положение в избран миг от живота си - което се равнява почти на всеки пети.
 Снимка 626823

Въпреки всичко това не може да се отхвърли, че еректилната дисфункция може да окаже значимо въздействие върху, а в следствие и върху психологичното здраве. Това може да бъде изключително мъчно за мъжете във връзка, защото би могло  да провокира проблеми със самочувствието и на партньорката им.

При доста мъже еректилната дисфункция e моментно положение , породено от фактори като алкохол или стрес. При други обаче тя може да се прояви в продължение на дълъг интервал от време заради физически или прочувствени проблеми, или като композиция от двете.

Основни медицински положения също могат да причинят проблеми с ерекцията, тъй че в случай че това продължава да се случва, нужно е да се потърси лекарска помощ.
 Снимка 626822

Еректилната дисфункция може да се лекува по доста разнообразни способи.

Някои хора считат, че признаците им се усъвършенстват посредством елементарни промени в метода на живот , като поддържане на здравословно тегло посредством съблюдаване на добре уравновесена диета и постоянни физически извършения, ограничение на приема на алкохол и прекъсване на тютюнопушенето.

Ако казусът е породен от психически фактори , което е по-често срещано при по-младите хора, тогава идентифицирането и оправянето с аргументите за ежедневния стрес може да помогне, също както и диалозите с колегата.
 Наистина ли има връзка сред размера на пениса и този на носа
Наистина ли има връзка сред размера на пениса и този на носа

Какво споделят учените

Ако всичко това не докара до мечтаната смяна, може да се мисли за лекуване , написа Metro. Има особено създадени за задачата медикаменти , чиято дейна съставна част краткотрайно усилва притока на кръв към пениса, с цел да подкрепи постигането на ерекция при полова възбуденост. Но за използването им, човек постоянно първо би трябвало да се обърне към здравно лице.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР