Понякога е толкова лесно да нараниш човек, когото обичаш само

...
Понякога е толкова лесно да нараниш човек, когото обичаш само
Коментари Харесай

Избягвайте тези 7 неща, когато се скарате с половинката си

Понякога е толкоз елементарно да нараниш човек, който обичаш единствено с една дума или деяние. Съжалението за язвителните думи може да остане в индивида и във вас дълго откакто кавгата е завършила. Затова тук изброихме 7 неща, които в никакъв случай да не вършиме, до момента в който спорите с обичаните си хора.

1. Не включвайте други членове на фамилията
Нека разногласието остане сред двама ви. Като включвате родителите в спора, рискувате да си навлечете съществени проблеми. Дори и хармонията да се върне във връзката ви, останалата част от фамилията ще запомни това и даже би го употребила против вас.

2. Избягвайте насилието
Докато спорят, хората са склонни да покажат най-лошите черти на характера си. Някои, до момента в който се пробват да потвърдят, че са прави, се обръщат към насилието. Не си позволявайте, както и на колегата ви, да употребявате принуждение, без значение какъв брой сте ядосани. Физическата болежка, която непосредствен човек може да аргументи, може да убие всички усеща, които в миналото са ви свързвали.

3. Не смесвайте нещата
Ако тематиката на разногласието е купчината мръсни облекла на пода или неизмитите съдове в мивката, тогава дано си остане по този начин. Не припомняйте на колегата си за предишните му провинения - това ще ви вкара в още по-голям спор.

4. Не говорете за развод/раздяла
Когато кажете "Нека се разведем " по време на свада, това може да се трансформира в най-голямата засегнатост. Тези думи могат да наранят колегата ви извънредно доста. И колкото повече ги казвате, толкоз по-бързо разводът в действителност ще се случи. Ако се обичате един различен, в никакъв случай не говорете за разлъка.

5. Не напускайте къщата по средата на спор
Просто да напуснете помещението по време на спор единствено ще покаже на колегата ви какъв брой несигурни се чувствате. Тръшкането на порти, бягството в друга стая, оставянето на спора забранен - всичко това ще накара колегата ви да се замисли какъв брой и дали сте зрели. По-добре е да се успокоите и двамата и тогава да обсъдите нещата като възрастни хора.

6. Не си лягайте в разнообразни кревати
Като си лягате настрана, показвате, че не сте подготвени да се помирите. Рутината, като това вечер да си легнете дружно, ще успокои атмосферата и бързо да помогне с разрешаването на спора. Може да си легнете тил в тил, само че на сутринта да се разсъните в прегръдките на другия без диря от вчерашния спор.

7. Не се карайте пред други хора
Ако си позволите да спорите на публично място, тогава най-вероятно не се почитате задоволително. Не си вадете мръсните ризи през други хора. По-добре обсъждайте проблемите си у дома.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР