Понякога е по-добре да премахнем от живота си това, което

...
Понякога е по-добре да премахнем от живота си това, което
Коментари Харесай

4-те зодии с КОШМАРНИ връзки

Понякога е по-добре да премахнем от живота си това, което ни прави нещастни, вместо да чакаме някой да пристигна и да промени нещата вместо нас. Не си мислете, че любовта за вас в никакъв случай повече няма да пристигна, в случай че изпуснете това, което ориста сега е отредила за вас.
По-добре в този момент да страдате за малко, в сравнение с цялостен живот да се чудите какво ли би било, в случай че бяхте създали тази крачка. Търсете същинската обич, тъй като я заслужавате!
Телец
Имате шанс в доста аспекти в живота ви. Радвате се на цветущо здраве, за което мнозина мечтаят. И това е ужасно! Имате добра кариера, която се развива добре и ви носи нужните приходи, тъй че да живеете пищно. Винаги има още накъде, знаем това – само че се радвайте, малко са като вас. Семейството ви е отлично и това ви прави същински щастливи. Но що се отнася до любовта, вие в действителност нямате шанс с нея. Абсолютно постоянно попадате на хора, които ви дават обещание всичко на този свят и по този начин съумяват да замаят мозъка ви, че не виждате – това са единствено празни приказки! Накрая оставате тъжни и самотни без нито едно изпълнено заричане. Започнете да гледате делата, не думите!

Рак
Милите Раци! Все се надяват, че ще попаднат бързо на любовта на живота им и няма да се постанова да минават през голям брой несполучливи и безсмислени връзки. В реалност обаче нещата не стоят тъкмо по този начин. И не, че Раците не избират верния за тях човек или имат неприятна преценка. Напротив! Просто имат неприятен шанс, който рано или късно ще ги напусне, само че до тогава... ще би трябвало да чакат. Съветът към тях е просто да не се влюбват прекомерно бързо и мощно, а да видят накъде отиват нещата и по-късно да се вкопчват в следващата връзка.


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР