Понякога е малко трудно да черпим идеи за пътуване. В

...
Понякога е малко трудно да черпим идеи за пътуване. В
Коментари Харесай

Три блога за пътуване в България, които да следите

Понякога е малко мъчно да черпим хрумвания за пътешестване. В тази публикация ще споделим с вас три блога за пътешестване из България, които в действителност си костват да ги следите. Вижте кои са те и с какво са забавни: 

1)

Пътеписаници е блог на Боряна Кръстева, която е създател и на книгата " Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици ". Тя поддържа своя блог от няколко години и несъмнено ни води на забавни места от нашата страна. Самата Боряна написа доста увлекателно и може в действителност да ви придвижи. Самата тя от скоро стартира да качва и видеа, които също си коства да се видят. 

2)

Зад този блог стои една чудесна двойка от Варна, която обикаля из България, а главният създател е Надежда Серафимова. Тя пътешества от години и събира своите прекарвания в страницата " Тефтерчето на един странник ". Може да видите забавни дестинации от България, които са по-класически, само че несъмнено ще заловен вашето внимание. 

3)

Още един доста готин блог за пътешествия, който може да следите. От трите той несъмнено е най-популярен като брой почитатели и на него може да откриете доста положителни хрумвания за пътешестване. 

Надяваме се с тези три блога за пътешествия да сме ви дали положителни оферти, които да ви вдъхновят, с цел да пътувате из нашата страна и да я обикнете още повече!

Още от ПЪТЕШЕСТВИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР