ПОНТИАК, Мичиган (AP) — Часове след като синът й уби

...
ПОНТИАК, Мичиган (AP) — Часове след като синът й уби
Коментари Харесай

Следовател описва майката на стрелеца в училище в Мичиган като студена, след като синът й уби четирима ученици

ПОНТИАК, Мичиган (AP) — Часове откакто синът й умъртви четирима възпитаници в гимназията си в Мичиган, майка му сподели: „ Той ще има да пострадвам “, свидетелства следовател в сряда.

„ Намерих това необичайно. Тя имаше поради някой, който беше нейният наследник “, сподели пред правосъдните заседатели детектив лейтенант Сам Марзбан от офиса на шерифа на окръг Оукланд.

Марзбан свидетелства на петия ден от процеса по делото за непредумишлено ликвидиране против Дженифър Кръмбли. Това беше част от напъните на прокуратурата да я показа като леден, лековерен родител, чиято груба немарливост способства за гибелта в Оксфордската гимназия на 30 ноември 2021 година Други седем души бяха ранени.

Прокурорите настояват, че Дженифър и Джеймс Кръмбли са могли да предотвратят гибелта, в случай че са се заели с психологичното здраве на сина си Итън Кръмбли. Те също са упрекнати, че са създали оръжие налично вкъщи. Двойката са първите родители в Съединени американски щати, упрекнати в всеобща пукотевица в учебно заведение, осъществена от детето им.

Марзбан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР