Понеже виждам, че шестват хора, които говорят за евроатлантическа коалиция

...
Понеже виждам, че шестват хора, които говорят за евроатлантическа коалиция
Коментари Харесай

БСП: Възраждане подкрепиха промените в договора за F-16

Понеже виждам, че шестват хора, които приказват за евроатлантическа коалиция в бъдеще, желая да ви осведомявам, че от през вчерашния ден евроатлантическата коалиция в този парламент се разшири. Тя се състои от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, " ИТН " и " ". " " през вчерашния ден поддържаха ратификацията на изменението и допълнението на контракта за самолетите F-16. Това разгласи в коридорите на Народното събрание депутатът от Александър Симов, съобщи кореспондент на.

Тези, които направиха политическа кариера, говорейки че са партия против НАТО, че мислят за ползите на народа, станаха част от евроатлантическата коалиция. Те демонстрираха, че са партия на интереса, на персоналното его на един водач и на нищо повече. Всичките приказки, всичките обети, че те пазят ползите на народа, че имат трайна и поредна позиция за неутралитет катастрофираха и за следващ път докачват нещо, което ние обясняваме от няколко дни – " " са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато ГЕРБ закъсат за гласове и би трябвало да се поддържа нещо значимо, съобщи Симов.

Това слага и въпроса за моралния образ на – аз си припомням по какъв начин единствено допреди няколко години той висеше на " Позитано " с горещи молби да бъде повдигнат за кмет на София. Като не стана това, явно е решил, че евроатлантическото русло е доста по-удобно за него, сподели още социалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР