Понеже сме на футболна вълна със Световното, в последните дни

...
Понеже сме на футболна вълна със Световното, в последните дни
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Жалба за Шенген

Понеже сме на футболна вълна със Световното, в последните дни българските политици доста замязяха на видни представители в българския футбол. Преди години последните вкараха факсимиле, трансформирало се в знакова фраза от устите на треньори и клубни президенти: " Съдията се подигра с труда на момчетата. Плачат в съблекалнята, не знам какво да им кажа... "

Така и през днешния ден - политици и държавници много " поплакаха " и попържваха Нидерландия, оказала се в ролята на съдията, отказал да отсъди дузпа. Или каквото там.

Започна се малко след среднощ с президента Румен Радев...

Мина се през неговото вице Илияна Йотова...

Министрите на правораздаването и вътрешните работи Крум Зарков и Иван Демерджиев... Зарков се закани, че думите за нидерландския министър председател Марк Рюте за корупция на българската граница нямало да останат без последици...

Изказаха се и не престават анализатори, наблюдаващи, специалисти...

А Съветът на ЕС одобри приетия от Г-7 и Австралия оптимален таван от 60 $ за барел за внасяния по море недопечен нефт от Русия. Той предстоящо не се приема от Русия.

Вече сме във втората фаза на Световното - започнахме по този начин, дано и приключим. Играят се осминафинали, вижте програмата и схемата до края.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР