Понеже случващото се е абсолютно същото като с вируса, отношението

...
Понеже случващото се е абсолютно същото като с вируса, отношението
Коментари Харесай

Както и с вируса, така и сега сме във фазата на жестока агресивна създаваща паника, страх и напрежение ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

Понеже протичащото се е безусловно същото като с вируса, отношението към събитията се дирижира от един и същи център, желая да кажа следното. Както и с вируса, по този начин и в този момент сме във етапа на жестока нападателна създаваща суматоха, боязън и напрежение ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. Всеки, дръзнал да се изкаже в противоречие с тоталитарната агитация кой е добър и кой е неприятен, бива анатемосван. Скоро ще стартират и репресии, тъкмо както започнаха репресии за вируса.
Искам да кажа, че сегашната експанзия ще продължи доста малко.

Защото е невероятно да се задържи дълго маската на „демократичния“ Запад, който мисли положителното на Украйна и на света. Имайте поради, че се намираме в жестока международна осведомителна война, последваща фаза, неведнъж по-ожесточена от времената на вируса. И колкото надълбоко се разви антиепидемичната информация, още повече в този момент се работи за светлина върху събитията в Украйна. Нямате визия какъв брой милиона души работя за ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА! Но още толкоз работят за ИНФОРМАЦИЯТА. Така че ужасно няма, доста бързо ще бъдат разрушени лъжите на международната публична общност и ще станем очевидци още в тази година на поврат по връзки на Украйна и ще замлъкнат крещящите в този момент укрофили, тъкмо както замлъкнаха вярващите във имунизациите. Много по-бързо ще стане, предизвестявам!
Сега е масирана тотална офанзива на мрака, само че ще пристигна поврат и то какъв! Имайте самообладание и религия, още повече, че каквото се приказва на тази стена, доста тъкмо се удостоверява във времето и пространството.

Изказвам откровена признателност на милионите, които работят, с цел да може да се обезврежда лъжата и мрака посредством набиране и даване на чиста информация от фронтовете в Украйна. За тематиката Донбас занапред светът ще приказва. Имайте самообладание и за това! Сега приказват, че ще подвеждат Путин за закононарушения против човечеството. Уверявам ви, ще се обърне палачинката, тъй като на лъжата краката са къси и ще излезе историята на Донбас и няма да могат сегашните западнофили да живеят със затворени очи, ще се види истината и ще забележим кой ще бъде съден за закононарушения против човечеството.

Всички вие с укранинските знаменца, нямате визия и този път какво подкрепихте! След като подкрепихте имунизациите за генетично препограмиране на човечеството. Но ще се види, всичко ще се види! Просто в този момент сме в онази фаза на войната, в която яростта от настъплението е доста мощна. Този път бързат ужасно доста, тъй като ужасно малко време имат преди да стартира контранастъплението. Предният път с вируса имаха доста време, тъй като светът не беше квалифициран за тази експанзия, с която го нападнаха. Но в този момент, като не сме излизали от военните дейности, сме доста по-подготвени и доста мощно е към момента активизирането от одеве ненадейно завършил заплашителен вирус и доста по-бързо ще пристигна контраударът.
Но за едно предизвестявам от през днешния ден!

ОЧАКВА НИ ЕДИН МНОГО ТЕЖЪК 3-ТИ МАРТ!
В КОЙТО ОБАЧЕ ЩЕ ИМА МНОГО СЕРИОЗНИ ОБРАТИ, ЗАЩОТО ПОТЕНЦИАЛНАТА ЕНЕРГИЯ НА ОБЩЕСТВОТО, НАТИСНАТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В ЪГЪЛА ОТ ГЛОБАЛИСТИТЕ, Е ОГРОМНА.

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР