Понеже работя на Златни пясъци и всеки ден пътувам с

...
Понеже работя на Златни пясъци и всеки ден пътувам с
Коментари Харесай

Излагация: Варненските контрольори не знаят нито един чужд език и не могат да упътят чужденците правилно!

" Понеже работя на Златни пясъци и всеки ден пътувам с рейс ставам очевидец на това, по какъв начин чужденци се качват в градския превоз, питат контрольорите къде би трябвало да слязат, а те не ги схващат и не могат да ги упътят. Даже се държат нелюбезно, взимат им парите и измърморват нещо. Милиони пъти съм обяснявала аз на туристите къде би трябвало да слязат, тъй като знам език. Все отново сме Морска столица, европейски град, мисля, че е съответно и даже належащо контрольорите да знаят най-малко един език, било то съветски, британски или немски. Освен това, съм забелязала, че нямат визия и от това къде се намират някои от най-известните хотели, за които питат чужденците ", написа читателка на варненския " Петел ".
Проблемът в действителност не е толкоз дребен, тъй като градът се стреми да разшири туризма и приходите от него, а действително чужденците са изправени пред голяма компликация, когато пътуват. По спирките няма осведомително табло къде и кой рейс минава, нито има карта на маршрутите и разписанията. Единствената опция остава, да попитат индивида, който им продава билета, а това се оказва невероятно.

Другото тестване, за което госпожата алармира се отнася основно за живеещите в квартал " Владислав Варненчик " и пътуващите за " Златни пясци " с карта на градския превоз:

" Аз пребивавам в квартал " Владислав Варненчик " и лятото работя в " Златни пясъци " и ми се постанова да пътувам всеки ден до там. Единствения вид да стигнеш от Владиславово до Златните с една линия е рейс номер 209 бърз, за който аз съм си взела карта, с цел да ми излезе по-изгодно. Неприятното в тази ситуация е, че от 9.40 ч. до 13.40 няма нито един рейс. Това е голям интервал, без неналичието на транспортно средство до " Златни пясъци ". Следващите рейсове са още веднъж с по два часа дупка сред тях. Така, в случай че аз би трябвало да бъда в 13:30 на работа, аз би трябвало да потегли в 9:30ч. сутринта, което е извънредно неприятно, или да си платя за промяната на две линии, което действително обезмисля закупуването ми на карта за трите месеца ", изясни Светлана Тодорова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР