Понеже е важно кой стои зад схемите за сметка на

...
Понеже е важно кой стои зад схемите за сметка на
Коментари Харесай

Язовир Камчия преполовен заради ВЕЦ на Тадаръков

" Понеже е значимо кой стои зад схемите за сметка на хората, Димитър Тадаръков през компанията си Булгарлизинг (на фотографията в средата) е притежател на Водноелектрическа централа (чрез срочен контракт за взаимна активност с МРРБ), издигнат на язовир Камчия преди десетина години. Той е непосредствен другар на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. " Това написа в своята страница във Facebook съпредседател на Политическа партия „ Зелените “ и общински консултант от " Демократична България ".
Според него за този бизнес е сериозно значимо какви количества отпускат на Водноелектрическа централа министърът на околната среда и локалните ВиК сдружения всеки месец. А пък тяхната задача е да пазят водния размер на язовирите, тъй че подаването на вода за жителите да бъде обезпечено.
 Министър Димитров разгласи за какъв брой месеца ще стигне водата в бент. Камчия Министър Димитров разгласи за какъв брой месеца ще стигне водата в бент. " Камчия "
В язовир " Камчия " сега има 50 940 000 кубика вода. Това ще стигне за 7 месеца, в случай че се харчи при сегашните темпове. През зимата раз...

 
Практически властта взема решение какъв брой пари да напечата на притежателят на ВЕЦ-а посредством определянето на това какъв брой вода да му отпусне, споделя още. " Оттук личи доста ясно схемата ГЕРБ-ВМРО (от чиято квота са Ревизоро и Димов) - Движение за права и свободи. Това е доста мощна икономическа коалиция на толкоз равнища. Топлоелектрическа централа на Доган, леден запас, Росенец, зимните сараи на Вълка на язовир Искър, Водноелектрическа централа. Затова няма оставка. За да вървят схемите. "
демонстрира, че язовир " Камчия " е пресушен с 51,4 за година, т.е. - на половина. Собственикът на ВЕЦ-а Димитър Тадаръков декларира пред изданието, че ВЕЦ-ът е два пъти проверяван от екоминистъра Емил Димитров и нарушавания не са установени.
 Емил Димитров призна: Бургас е изправен пред воден режим Емил Димитров призна: Бургас е изправен пред воден режим
" Бургас е застрашен от воден режим. Градът и Южното Черноморие имат вода за към 5 месеца. ”, призна екоминистърът Емил Димитров...
Mediapool напомня косвените връзки на Тадаръков с Движение за права и свободи и го назовава " Приятеля на Доган ".
Още през януари 2020 водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов че язовир " Камчия " е полуизточен.
В четвъртък Панев добави още по тематиката, която повдигна във Facebook: " Водноелектрическа централа на язовир, когато водата по-късно се употребява в допълнение, е хубаво нещо. Какво по-хубаво от това хем да произвеждаш сила, хем да снабдявш с вода. Проблем са изкушенията, които го съпътстват. Най-вече от надписване. Тук може да има скица сред министерство и вложител. И тя може да сътвори водна рецесия. "
 
 Има ли заплаха от воден режим в Бургас и Варна? Има ли заплаха от воден режим в Бургас и Варна?
„ Няма заплаха от воден режим в Бургас и Варна. Язовир „ Камчия “, който зарежда двата регионални града с вода, може да...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР