Понеделник ще остане специален ден за няколко бразилски играчи, след

...
Понеделник ще остане специален ден за няколко бразилски играчи, след
Коментари Харесай

Бразилски национал предложи брак, след като влезе в състава за Мондиал

Понеделник ще остане специфичен ден за няколко бразилски играчи, откакто попаднаха в състава за Световното състезание за първи път, само че нападателят на Фламенго Педро го направи още по-запомнящ се, предлагайки брак на приятелката си минути след приемане на повиквателната за Мондиала.

Педро откри място измежду избраниците на Тите от 26 играчи за Световното състезание след добър сезон с Фламенго. Играчът оказа помощ на бразилския клуб да завоюва Копа Либертадорес, където той беше най-хубавият изпълнител с 12 гола.

25-годишният футболист е един от деветте нападатели в тима и до момента в който празнуваше повиквателната със фамилията си, той падна на коляно с пръстен в ръката си пред очевидно разчувстваната си другарка Фернанда Ногейра, която не се поколеба да каже заветното " да ".

Педро не беше единственият състезател, който чества повиквателната си. Полузащитникът на Нюкасъл Юнайтед Бруно Гимараеш разгласява видео по какъв начин танцува с едноседмичното си бебе на ръце, до момента в който фамилията на Ричарлисон изпадна в дива наслада, когато видя името на нападателя на Тотнъм в листата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР