Понеделник ще остане специален ден за няколко бразилски играчи, след

...
Понеделник ще остане специален ден за няколко бразилски играчи, след
Коментари Харесай

В еуфория от получена повиквателна за Световното в Катар футболист предложи брак на приятелката си

Понеделник ще остане специфичен ден за няколко бразилски играчи, откакто попаднаха в състава за Световното състезание за първи път, само че нападателят на Фламенго - Педро го направи още по-запомнящ се, предлагайки брак минути след приемане на повиквателната за Мондиала. 25-годишният футболист коленичи с пръстен в ръката си пред очевидно разчувстваната си другарка Фернанда Ногейра, която не се поколеба да каже заветното " да ".

Педро откри място в разширения състав на Тите от 26 играчи за Световното състезание след добър сезон с Фламенго. Той оказа помощ на бразилския клуб да завоюва Копа Либертадорес, откакто стана и голмайстор на отбора с 12 попадения.

Педро не беше единственият състезател, който чества повиквателната си. Полузащитникът на Нюкасъл Юнайтед - Бруно Гимараеш разгласява видео по какъв начин танцува с едноседмичното си бебе на ръце, до момента в който фамилията на Ричарлисон изпадна в дива наслада, когато видя името на нападателя на Тотнъм в листата.

Децата на Винисиус честваха с развяване на бразилски флагове, когато беше оповестено името на 22-годишния нападател на Реал Мадрид. Неймар също се усмихна, само че без да се радва шумно, очаквайки третото си присъединяване на Световно състезание.

Бразилия, която се стреми към рекордна шеста купа, е в група G дружно със Сърбия, Швейцария и Камерун.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР