Понеделник ще изиска от някои родители да посетят училище или

...
Понеделник ще изиска от някои родители да посетят училище или
Коментари Харесай

Две зодии получават дългочаканите пари, трета жъне успехи

Понеделник ще изиска от някои родители да посетят учебно заведение или друга значима институция обвързвана с образованието или личностното развиване на дете.

Днес ще можете да реализирате своите проекти и упования за деня, по тази причина на първо място се стремете да запазите положително въодушевление или мощ на духа.

В понеделник ще получите вести от финансов темперамент, които евентуално ще дойдат посредством другари или хора от всекидневието ви.

В любовта бъдете внимателни, само че избягвайте прояви на ревнивост, непотребна недоверчивост или подозрителност.

Овен

Понеделник – допустимо е да предизвика остри реакции и спорове в партньорските Ви връзки и с хората в дома ви. Обърнете внимание на дома си и на здравето си на следващия ден. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да организирате значимите срещи и инициативи на следващия ден, а не да ги отлагате за друго време. В свободното време ще имате опцията да се насладите на обичаните си занимания. Ще се вълнувате най-вече от парични въпроси. Така или другояче това е значително по тази причина отделете нужното внимание. Жените от знака може да имат любовно отчаяние, заради повишените си упования. Утре е ден за пожелавания, използвайте го вярно.

Телец

В понеделник внимавайте да не зародят неразбирателства с другари, с обичаните Ви хора и с децата. Утрешният ден ще е подобаващ за усамотение – уединено със себе си или с партньора/партньорката си. През понеделник може да сте затрупани с работа и да Ви бъде мъчно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Прекарайте повече време със фамилията си, в случай че Ви е допустимо да се приберете към обед, в случай че не е допустимо заведете околните си на ресторант. Най-добре ще е, в случай че на следващия ден се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате положителни връзки в колектива, в който се намирате. Очаквани парични приходи няма да дойдат на време, а това ще отсрочи за известно време скъпа покупка или договорка, обвързвана с имущество. Утре свършете значимото и неотложното до обяд.

Близнаци

Понеделник е, а вие имате толкоз доста неща за извършване и дотъкмяване. Утрешният ден ще е подобаващ за занимания с изкуство. Но въпреки всичко не трябва да поемате непотребни опасности, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- тъй като ще се регистрира като загуба. Разбира се, това не значи да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да предизвиквате измененията и да ги контролирате, а да реагирате вярно на протичащото се – с цел да има опция за израстване, за развиване, и даже за ново начало. Интересите Ви на следващия ден ще са свързани най-вече със фамилията. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Намерете метод да се отпуснете.

Рак

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодия та се обрисува оживление в настоятелен, обществен или персонален аспект. Утрешният ден ще е подобаващ за къси пътувания, за срещи и диалози. Отдайте се на другарство с приятни хора и със фамилията си. Утрешният ден е подобаващ за креативен занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е удобен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Не е желателно да взимате пари на заем. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност.

Лъв

Понеделник е добър ден за вас, защото Ви чакат положителни вести, които от дълго време очаквате. Не прекалявайте с материалните си желания. Ваш непосредствен има потребност да го изслушате и да му дадете подобаващ съвет. Утрешният ден ще Ви разрешава да водите настоятелен диалози без да подписвате контракти. Повечето от представителите на знака ги чака ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Може да обърнете особено внимание на сътрудниците на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите уравновесен режим и да спазвате диета. Бъдете доста деликатни към жена, която се пробва да Ви предлага огромни неща, само че нищо няма да излезе от това.

Дева

Голям % от Девите са подвластни на чудесно въодушевление в понеделник, само че в случай че пожелаете да се насите с наличието му, надали ще Ви е невероятно. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Утрешният ден е подобаващ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Утре Девите би трябвало да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и персоналните си цели. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Разговорите за пари са сложни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите демонстрират, че нещата се подреждат и без вашата интервенция.

Везни

Утрешният ден ще Ви дава обещание огромни промени в живота. Повечето от представителите на знака ги чака ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви одобряват, а по свършената работа – изпращат. Не мислете за парите, а за отговорностите си и се постарайте да ги извършите по упования метод. Радвате се чудесни връзки в фамилията, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Утре е ден за отмора, за разходки измежду природата и за действия, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете доста деликатни към жена, която се пробва да Ви предлага огромни неща, само че нищо няма да излезе от това.

Скорпион

Понеделник ще сблъска доста от представителите на Скорпион с нови прекарвания. В понеделник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Утрешният ден ще е удобен за предприемачите. А какъв брой влюбени ще се чувствате утре…. Ще се чувствате добре.За да се радвате на положително здраве, стремете се към сдържаност в държанието си и поддържайте баланс. В фамилията ще има съгласие и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Утре дайте самодейността на другите.

Стрелец

Понеделник е много удобен за осъществяване на поставените пред Вас цели. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Утрешният ден ще е прекрасен и тъй като сте измежду хората, които обичате. Помислете дали не е добра концепция да промените метода на работа. Не пропускайте предложение за разходка или даже пътешестване измежду природата. Прибързаността Ви ще докара до неуспехи при договаряния, свързани с пари. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог

Понеделник е сполучлив ден за Козирозите. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Голяма ще бъде насладата Ви от идно събитие. Любовна случка ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за паниките си. Основателно ще насочите ползите си към сегменти, в които владеете ситуацията, от там ще дойдат и парите. Помислете дали не е добра концепция да промените метода на работа. Утре е ден за пожелавания, използвайте го вярно.

Водолей

В понеделник не се претоварвайте. Вашите проекти могат да се осъществят единствено при изискване, че сте подготвени за сериозна и упорита работа. Ако сте фамилни търсете подобаващите форми да изразите любовта към околните си, парите не са задоволителни, когато липсва внимание. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отхвърляйте сходно снизхождение и без друго в утрешния ден защо друго може да си мечтае човек. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв метод и най-добре това да е посредством хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете борбени.

Риби

В понеделник заложете на повече придвижване, на срещи и диалози, на общуването си с близките. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на желанията си. Утрешният ден ще разрешава да уговорите нови покупко-продажби. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от фамилно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични облаги. В понеделник ще се чувствате добре, в случай че останете уединено със себе си или се заобиколите с обичаните си хора и децата. понеделник посветете на пълноценна отмора и на грижи за здравето – спазвайте верен режим, създайте си потребни привички. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите демонстрират, че нещата се подреждат и без вашата интервенция.

Източник: dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР