Понеделник може да започнете седмицата с едно необяснимо притеснение. Вероятно

...
Понеделник може да започнете седмицата с едно необяснимо притеснение. Вероятно
Коментари Харесай

Ако срещнете бременна жена - за хубаво ще е! Вижте кои...

Понеделник може да започнете седмицата с едно необяснимо терзание. Вероятно това ще се дължи на нуждата да приключите с някои значими задължения. Този ден вещае дребна облага от лотария, само че не харчете пари, които са значими за бюджета ви. Днес яжте най-вече варена храна и носете светли облекла.
С триумф ще реализирате проекти свързани с движимости в дома ви или такива, които притежавате. Постепенно у вас ще нарастне една вяра за нещо ново в персоналния ви или професионален живот.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, през днешния ден приемете филосoфски нещата, които завършват в живота ви. Нека вятъра да отнесе облаците, с цел да даде място на слънчевите дни. Вслушайте се в препоръките на по-възрастен мъж. Днес може да получите някаква финансова полза, макар че благосъстоянието е във вашата религия.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през днешния ден на вятъра ще очаквате значима за вас вест обвързвана с пари. Ако срещнете бременна жена - за хубаво ще е! Ако имате контакти с банкова, данъчна или юридическа институция, може да се почувствате афектирани от отношението на техен чиновник към вашия проблем.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през днешния ден може да изживеете стресова обстановка обвързвана с по-възрастна от вас жена. Денят вещае диалози с хора, които ще ви посетят в дома ви или с които ви следва да се срещнете. Днес ще сте склонни да мечтаете, да " хвърчите из облаците " и евентуално сходно бягство от ежедневната рутина ще ви запази от неприятни страсти.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, през днешния ден ще отделите време за по-сериозен размисъл по отношение на ваши идни проекти. В някои случаи те могат да имат връзка с момиче или с млада жена от фамилията ви. Понеделник ще бъде значим ден за медитация и за физически занимания. Не забравяйте да извършите едно значимо заплащане. Вечерта разпуснете с чаша вино и приятни занимания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР