Понеделник е и една зодия започва да се чувства по-сигурна

...
Понеделник е и една зодия започва да се чувства по-сигурна
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една зодия се чувства по-сигурна за бъдещето, а друга обмисля нов ход в кариерата

Понеделник е и една зодия стартира да се усеща по-сигурна за бъдещето, до момента в който друга обмисля нов ход в кариерата.

Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби - прогнозите за всеки от 12-те зодиакални знака би трябвало да съдържат нещо, което ви приказва и резонира с по-дълбока, вътрешна истина.

Тези ежедневни прогнози са формирани от астролога Ръсел Грант, който разчита звездните знаци повече от 50 години, написа Mirror.  Eто какво може да донесе през днешния ден вашият хороскоп и какво можете да извършите, с цел да сте готови:

Овен (21 март - 20 април)

Вие сте прочувствено нестабилни в последно време. Това затруднява вземането на решение за каквото и да било. Говоренето за това, което ви кара да се тревожите, ще ви насърчи да съставите проекти. А това ви кара да се чувствате по-сигурни за бъдещето.

Телец (21 април - 21 май)

Официална среща или изявление ще ви остави напрегнати и малко несигурни. Вие преувеличавате казаното и неказаното в мозъка си и оценката ви за това по какъв начин са се развили нещата може да е надалеч от задачата.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Сериозно обмисляте нов ход в кариерата. Първоначално ще смятате, че тази опция е вярната за вас, само че при по-нататъшно изследване няма огромна еластичност, пътуването до работното място ще бъде прекомерно дълго и предлаганите преимущества няма да работят за вас.

Рак (22 юни - 23 юли)

Хората няма да ви оставят на мира. Дори когато те не са в близост, непрекъснатите текстови известия от вашето семейство и другари ще нарушат концентрацията ви. Не получавате време за себе си. В допълнение към това някои скорошни късни вечери стартират да оказват въздействие върху здравето ви.

Лъв (24 юли - 23 август)

Повечето хора улесняват работата. Приемането на помощ ще ви помогне да свършите работата доста по-бързо. Това също ще ви даде повече свободно време, с цел да започнете да се подготвяте за план, за който сте разчувствани. Искате да го извършите съвършено и това значи всичко да е планувано и проведено добре авансово.

Дева (24 август - 23 септември)

Дискусиите с нравствен другар ще провокират интерес към различни форми на медицина. Независимо дали мислите за личното си здраве или за здравето на родственик, разгледайте деликатно всичко, което може да е обвързвано, преди да продължите. Общуването с домашни любимци ще бъде лечебно.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Нещо е толкоз значимо за вас, че ще сте решени да се грижите за личните си ползи. Не сте егоисти, като желаете да се погрижите за личните си потребности. Не всички ще са удовлетворени, само че най-малко вие ще сте задоволени от резултатите.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Чувствате се принудени да се присъедините към проектите на други хора, даже когато нямате интерес да го вършиме. Работата с огромен екип може да бъде изтощителна. Уморявате се да променяте личните си способи, с цел да дават отговор на други стилове и желания.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Групово начинание не върви по този начин, както е планувано. Някои хора не одобряват отговорностите си съществено. Не сте единственият, който се усеща отчаян. Изблик на ревнивост ще ви накара да преосмислите уговорките си.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Ако се чудите по какъв начин ще съумеете да вместите всичко, което възнамерявате да извършите в деня - колкото по-рано започнете, толкоз по-добре. След като започнете, ще бъдете удовлетворени от напредъка си. Малко помощ от другар или сътрудник също ще бъде потребна.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Твърде доста звук, прекалено много условия и прекалено много протичащо се към вас ще ви затрудни да мислите трезво. Ще бъдете признателни за известно време на себе си, с цел да съберете мислите си. Ако сте комплицирани от някаква правна администрация, попитайте за обстоятелствата.

Риби (20 февруари - 20 март)

Идеята, която някой ви предлага да намерите нещо друго за свободното си време, е тази, която би трябвало да бъде преследвана интензивно. Няма да желаете да бъдете център на внимание, само че наподобява имате информацията и знанията, от които другите хора се нуждаят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР