Понеделник, 7 март – Под знака на приятелска подкрепа Днес

...
Понеделник, 7 март – Под знака на приятелска подкрепа Днес
Коментари Харесай

Понеделник, 7 март – Под знака на приятелска подкрепа

Понеделник, 7 март – Под знака на другарска поддръжка

Днес Луната си взаимодейства по позитивен метод с Юпитер и Слънцето. Добре е да се възползвате от това нейно разположение по отношение на най-голямата планета в Слънчевата система.

Ще усетите изключително мощна съгласуваност с някои хора. Голяма роля денем ще има ваше другарство. Днес ще постигнете доста с малко средства. Така че, не ви остава нищо друго, с изключение на да действате!

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , през днешния ден не е най-подходящият интервал да мислите по какъв начин да разширите бизнеса си, тъй че отложете капиталовите си проекти за по-благоприятно време. Ако работите в областта на превоза, през днешния ден ви чака добра вест - ще бъдете нараснали.

Телци , през днешния ден звездите изрично ви не разрешават да работите. Изключение вършат случаите, когато работата се възприема като отмора или наслаждение. Онези от вас, които не са измежду щастливите изключения, най-добре е през днешния ден единствено да организират бизнес срещи, без да взимат никакви съответни решения.

Близнаци , използвайте деня пълноценно, тъй като той ще ви разкрие голям брой благоприятни условия да демонстрирате най-хубавите си качества. Не отхвърляйте никакви бизнес оферти – всяко, с което през днешния ден се захванете, ще има удобен резултат върху активността ви в бъдеще.

Раци , през днешния ден най-сетне ще можете да завършите договарянията, които водите отдавна. Добрата вест е, че в бъдеще няма да имате съществени недоразумения и спорове на работното място. Бъдете по-уверени - вършите работата си съвършено.

Лъвове , бюрото ви е затрупано с документи. Крайно време е да извършите нещо по въпроса. Говорете с шефа си или с бизнес сътрудниците си за количеството работа, което те чакат от вас да свършите. Помолете ги натоварването ви да бъде разпределено сред вас и някой сътрудник или по-свободен бизнес сътрудник. Само по този начин ще избегнете риска да блокирате или да допуснете съществени неточности.

Деви , през днешния ден не се фокусирайте единствено върху неприятностите - не се чувствайте изоставени. Птичето на шанса не каца на рамото на оня, който единствено се оплаква и жалва. Имате късмет да сбъднете фантазиите си – мислете градивно и не играйте против себе си.

Везни ,  през днешния ден всичко е във ваши ръце. Не позволявайте на дребни неприятности да скапват положителното ви въодушевление, тъй като в този ден ще се справите с всевъзможни сложени задания от началниците си, колкото и сложни, и невъзможни да ви наподобяват. От добре свършената работа светът към вас ще ви наподобява по-красив.

Скорпиони, през днешния ден ще имате доста значима среща, която може да повлияе съществено на бъдещето ви. Опитайте се да се покажете в най-хубавата си светлина – единствено по този начин в скоро време ще видите плодовете на свои дългогодишни старания.

Стрелци , през днешния ден не се поддавайте на провокации! Много хора имат интерес да попречат на работата ви. Ще имате чувството, че целият свят е против вас. Включително и технологиите! Клавиатурата на компютъра ви или телефона може ненадейно да блокира, високоговорителите към работното ви място да ви извадят от равновесие. Поемете си надълбоко въздух, това са единствено краткотрайни неприятности, които каляват духа ви.

Козирози, през днешния ден е допустимо да изпитате дребни финансови усложнения. Това може да се дължи на непланирани разноски или неприятно обмисляне – да вземем за пример могат да ви преведат предстояща сума в по-малък размер от уговореното, а вие да нямате време да реагирате. Запазете хладнокръвие и си научете урока – поставяйте такива периоди на бизнес сътрудниците си, че в случай че те не съумеят да ги изпълнят, да имате авариен проект.

Водолеи, в случай че сте пропуснали да си извършите лист с предпочитаните задания, бързо го направете. Планирайте времето си допустимо най-добре и не се отклонявайте от графика си. Спазвате ли този финален принцип, ще можете да си изпълнявате дилемите доста по-бързо.

Риби, през днешния ден може да ви се наложи да обиколите доста институции, до момента в който съумеете да уредите значим бизнес въпрос. Ще сте доста ефикасни и това ще ви помогне в най-кратки периоди да съберете цялата ви нужна информация и документи. Така ще съумеете да приключите всичко в точния момент.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР