Понеделник, 14 март - Динамичен ден за самоуверенитеДнес ъгълът между

...
Понеделник, 14 март - Динамичен ден за самоуверенитеДнес ъгълът между
Коментари Харесай

Понеделник, 14 март - Динамичен ден за самоуверените

Понеделник, 14 март - Динамичен ден за самоуверените

Днес ъгълът сред орбитите на Луната и на Марс е 180 градуса. Същият е ъгълът и сред Луната и Венера. А с Юпитер спътникът на Земята образува ъгъл от 90 градуса. Всички тези разположения на небесните тела ще ви провокират да извършите редица динамични дейности.

Подобно наелектризиращо влияние на планетите ще се забележи изключително при хората с темперамент и самонадеяност. Денят ще е удобен за предприемчивите и изобретателните.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овн и , въведете ред и успокоение в бизнеса си. Може да започнете от нареждане на бюрото си. Някои процеси, които наблюдавате към вас, наподобяват по-сериозни, в сравнение с са в реалност. Ето за какво не изпадайте в суматоха, а анализирайте всяка своя стъпка.

Телци , бъдете рационални, когато взимате решения в областта на финансите. Не си създавайте непотребни главоболия, които единствено ще са във ваша щета. Ако бизнес сътрудниците ви предупредят за вероятните негативни последици от някое идно ваше решение, отстъпете, до момента в който е време.

Близнаци , през днешния ден не е целесъобразно да взимате управнически решения, които могат да окажат доста въздействие върху кариерата ви. По-добре изчакайте утрешния ден. Тогава това, което решите, ще създаде необикновен резултат.

Раци , в случай че ви се постанова да вземете значимо решение, звездите мощно ви предлагат да се консултирате със експерти. Най-вероятно е да не можете сами да прецените кой е най-хубавият вид за бъдещото развиване на бизнеса ви. А когато получите няколко експертни съвета от хора отвън вашия непосредствен кръг, ще се чувствате по-уверени от всеки път.

Лъвове , през днешния ден срещите, които ще проведете, ще бъдат от съществено значение за бъдещите ви бизнес инициативи. Аргументирано излагайте позицията си. Стремете се оптимално ясно да изразите позицията си.

Деви , през днешния ден е целесъобразно, каквито и проблеми да изникнат, да се отнасят към тях позитивно. Само безвъзвратен оптимист ще може да се оправи с купищата неприятности, които ще се стоварят върху плещите ви.

Везни , в случай че от много време чакате подобаващ миг за диалог с началника си, то през днешния ден ще имате сходна опция. Той ще прояви изненадващо схващане към вашите проблеми. Възползвайте се от това и в близко бъдеще не го търсете повече за среща.

Скорпиони , през днешния ден настроението ви непрекъснато ще се трансформира – от сълзи до истерична наслада. Опитайте се да запазите хладнокръвие – през днешния ден може да срещнете доста забавен и значим за бъдещите ви инициативи човек, поради което е целесъобразно да сте по-уравновесени.

Стрелци , през днешния ден фотографията на вашето семейство, което сте си поставили на бюрото, ще ви помогне да се справите със дилемите си допустимо най-добре и най-бързо. Просто няма да имате самообладание да се приберете вкъщи и да отделите време на хората, които обичате.

Козирози , през днешния ден не се вслушвайте изключително в непознати препоръки. Каквото и да ви кажат, проверявайте информацията си от два самостоятелни един от различен източници. Ако това е невероятно, разчитайте на интуицията си.

Водолеи , през днешния ден сте толкоз уверени в качествата си, че е допустимо да извършите стъпка в неверната посока. Вярвайки, че нищо не може да ви събори, вие излагате на риск постигането освен на вашата цел, само че и на всички ваши съидейници. Не бъдете толкоз самонадеяни и бъдете признателни за поддръжката, която имате от хората към вас.

Риби , през днешния ден ще вдъхновите мнозина с образеца си и ще мотивирате хората към вас да работят повече за положителното на общата идея. Вечерта може да си позволите да се отпуснете малко и да не се тревожите толкоз по какъв начин екипът ви ще реши проблемите без вас.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР