... поне засега. Това са зодиите, за които лятото ще

...
... поне засега. Това са зодиите, за които лятото ще
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще имат много щастливо лято

... най-малко към този момент. Това са зодиите, за които лятото ще бъде вълшебно. Ще има доста страсти, доста летни пристрастености и ще изживеят най-хубавите юни, юли и август. Ето кои са те...
Близнаци
Много хубаво лято ви чака. Не се съмнявайте в това. Трябва да бъдете по-търпеливи с хората, с цел да може да ви опознаят и да схванат какъв брой прелестни хора сте в действителност. На пътешестване до морето ще срещнете любовта. Понякога тя няма логичност и се появява в моменти, в които обърква всичко и се настанява право в сърцето. Пуснете я там, имате потребност от любов, протекция и деликатност. Имате потребност да обичате и да бъдете обичани. След това ви чака същинска любовна лятна приказка. С разходките до късно, горещите нощи и ведрите утрини, ухаещи на обич.
2-те зодии, чиито живот ще се преобърне през ЮНИ
Везни
Няма по-хубави моменти от тези, в които сърцето си стопира от наслада и нито чуваш, нито виждаш нещо към себе си. Това лято ще те подари тъкмо с два такива момента, които в никакъв случай няма да забравиш. Единият от тях е обвързван с доста непосредствен човек, който ще ви каже нещо доста прочувствено и красиво, което ще обърне хода на нещата. Другият подобен специфичен миг ще се случи с изцяло чужд човек, който доста ще харесате в мига, в който го видите. Отваряйте си очите на четири това лято... любовта чака.
КОЯ Е ТРЕТАТА ЗОДИЯ НАУЧЕТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР