Поне веднъж в живота на всяка жена се случва да

...
Поне веднъж в живота на всяка жена се случва да
Коментари Харесай

Вижте мъжете, с които жената не бива да прави секс

Поне един път в живота на всяка жена се случва да се влюби и да желае прави секс с мъж, с който това не би трябвало да се случва по куп морално-етични аргументи. Кои са мъжете, с които не трябва да се обичан?

Приятел на брачна половинка ви
„ Жената на моя другар не е жена за мен. Но в случай че тя е доста красива, тогава той не ми е приятел”. Така твърди прочут афоризъм. Какво се случва, в случай че вие харесате приятеля на брачна половинка си? Естествено, вие решавате дали да завъртите любовен разказ. Колко дълго ще го запазите в загадка, не е ясно. Рано или късно истината за връзката ви ще лъсне и тогава следствията са непредсказуеми – скандал сред мъжете или бракоразвод в фамилията.

Брат на мъжа ви
Ситуацията е сходна с предходната, с тази разлика, че може да се окаже още по-драматична. Ако в първия случай брачният партньор ви след време може и да елементарни на приятеля си, то в случай че му изневерите със личния му брат, развръзката надали ще е с хепи енд. Освен вас тримата в спора ще се забъркат свекърът и свекървата и другите родственици. Така че си помислете, преди да се гушнете с девера си.

Мъж на приятелката ви
Още една сцена от сапунка. Тя е вашата най-хубава другарка, а брачният партньор й, на който вие първоначално не сте обръщали внимание, внезапно се оказва идеалният мъж. При това цялостна диаметралност на половинката ви - деликатен, грижлив и даже повече печелещ. По-стряскащото е, че изпитвате към него не просто пристрастеност, която може да се удовлетвори с еднократен секс, а усеща. И то такива, каквито не помните да е имало сред вас и брачна половинка ви. Струва ли си да стартирате флирт с мъжа на приятелката ви? Преди да си отговорите, си помислете какво може да се случи. Ако се влюбите, ще разрушите ли две фамилии? И в случай че всичко завърши с елементарна интрижка, заслужава ли си да си разваляте връзките поради нея.

Началник или сътрудник
Първата бариера е корпоративната нравственос, която не разрешава интимните взаимоотношения сред сътрудниците в офиса. Сексът с сътрудник пречи на работата и това е повода доста компании да не разрешават интимните връзкина работното място. Иначе романът сред началника и секретарката му е класика. Има много истории за длъжностен разказ, приключили щастливо с брак, цветя и рози... Въпреки това, не смесвайте сексът с работата. Ако ще сте дружно с колегата си седем дни в седмицата, то рано или късно всичко ще ви писне.

Вашият доктор
Не е значимо дали е гинеколог или експерт по вътрешни заболявания, ортодонт или гинеколог, не се изкушавайте да интимничите с него. Не смесвайте професионалните взаимоотношения с персоналните. Съгласете се, че в случай че всеки обзор приключва със секс, надали грижата за здравето ви ще е водеща. Докторът ви може по този начин да се прехласне по вас, че да не забележи някакъв сериозен проблем, до момента в който мисли за угаждане на желанията си.

Учител на детето ви или шеф в учебното заведение
Вашият наследник се е държал жестоко с учителка, има слаб триумф и куп неизвинени отсъствия. Може да го изключат. Когато се срещате с шефа на учебното заведение, той се оказва обаятелен мъж и вие не оставате безразлична. Дали да не решите всички проблеми на детето си с един ход. Банален сюжет, на прост порнофилм. Но еротичните филми са надалеч от действителността, тъй като сходна обстановка е доста рядка. Защо сексът с шефа е нежелателен? Защото следствията са съмнителни и може да се наложи да сменяте учебното заведение на детето си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР