Поне трима високопоставени депутати от ГЕРБ да подкрепят сваляне на

...
Поне трима високопоставени депутати от ГЕРБ да подкрепят сваляне на
Коментари Харесай

Петков очаквал трима от ГЕРБ да го подкрепят за Северна Македония

Поне трима високопоставени депутати от ГЕРБ да поддържат събаряне на ветото върху договарянията на Северна Македония с Европейски Съюз чака министър председателят Кирил Петков.

Пред своите съпартийци в " Продължаваме промяната " и европейски представители министър-председателят твърдял, че има обезпечена поддръжката на зам.-шефовете на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, както и на някогашната външна министърка Екатерина Захариева, написа 24 часа.

От ГЕРБ обаче отхвърлиха да са водени диалози с Кирил Петков или представители на " Продължаваме промяната " за Северна Македония. " Това е неистина и нищо, което предлага Кирил Петков, няма да получи поддръжка от нас ", обявиха от партийния пресцентър

" Още няма имена на министри, те ще бъдат тези, които решим да ги сменим и това ще бъде съдружно решение. Това съобщи от Трявна министър председателят Кирил Петков. В момента, в който съберем болшинство от 121 депутати, незабавно ще предложим нови министри ", съобщи Петков в Трявна.

Премиерът разгласи, че това би трябвало да се случи оптимално бързо и отхвърли информации да е подготвен да застава отпред на някое министерство.

Най-важното е да намерим 7 смели депутати, които поставят целта България пред всевъзможни подмолни, други или личностни обещания, добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР