Поне трима души са загинали, а други четирима са в

...
Поне трима души са загинали, а други четирима са в
Коментари Харесай

Най-малко трима загинаха след експлозия във водноелектрическа централа в Италия

Поне трима души са починали, а други четирима са в неопределеност след пожар и детонация подземен във водноелектрическа централа в Северна Италия, оповестиха локалните управляващи.

Пожарната сподели, че е избухнала детонация към 15:00 ч. (13:00 GMT) във вторник на язовир на езерото Сувиана, едно от трите изкуствени езера, които зареждат електроцентралата в град Барги, покрай Болоня.

Експлозията по време на работи по поддръжката срути част от девететажната подземна конструкция, предизвика пожар и аргументи наводнения на дълбочина до 60 метра (200 фута), сподели районният началник на пожарната Франческо Нотаро пред SKY TG24.

Марко Масинара, кметът на близкия град Камуняно, сподели, че са открити три мъртви тела и че четирима души са в неопределеност, до момента в който трима души са „ тежко ранени “ и са откарани в болница.

Енергийната компания Enel, която е притежател на централата, сподели, че е евакуирала служащи от обекта и се координира със избавителните служащи от противопожарната сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР