Поне три от сегашните модели в гамата на Jaguar Land

...
Поне три от сегашните модели в гамата на Jaguar Land
Коментари Харесай

Jaguar се отказва от големия си проект?

Поне три от сегашните модели в гамата на Jaguar Land Rover ще отпаднат, като същото ще се случи и с още няколко, които са в развой на разработка. Идеята е на новия началник на английската компания Тиери Болоре, оповестява организация Sunday Times.
Според Болоре, гамата на компанията сега се състои от прекомерно еднотипни коли и това се отразява на продажбите. Заради намаляването на разноските ще бъде преустановен и планът по основаване на електрически седан XJ,който на процедура е приключен и производството на модела трябваше да започва при започване на 2021 година, само че поради проблемите с ковид беше отсрочено за октомври.
 Jaguar обнови най-успешния си модел Jaguar обнови най-успешния си модел
Първият кросоувър на Jaguar F-Pace излезе преди 4,5 години и към този момент е във втората половина на виталния си цикъл. Въпреки сполучливото си пре...
Шефът на JLR не има вяра, че новият електрически автомобил ще реализира триумфи на пазара. Освен това, Болоре обмисля отвод и от основаване на електрически кросоувъри под марките Jaguar и Land Rover, които са основани на същата платформа.
От компанията не пожелаха да разясняват, само че Sunday Times твърди, че към този момент са ясни първите три модела от сегашната гама на английския производител, които ще станат жертва на съкращенията в бюджета. Това са седаните Jaguar XE и XF, както и всъдеходът Land Rover Discovery Sport.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР