Поне шест месеца ще са необходими, преди животът в Обединеното

...
Поне шест месеца ще са необходими, преди животът в Обединеното
Коментари Харесай

До половин година извънредно положение във Великобритания?

Поне шест месеца ще са нужни, преди животът в Обединеното кралство да се върне към естественото си положение след ковид, съобщи заместник-главният медицински хигиеничен контрольор в Обединеното кралство, съобщи Военновъздушни сили.
Изказвайки се на ежедневния държавен брифинг за ковид доктор Джени Харис добави: „ Това не значи, че ще бъдем в положение на тотална обсада на обществото за шест месеца “, съобщи БГНЕС.
Но добави: " Трябва да бъдем в действителност доста виновни и да продължаваме да вършим това, което всички вършим сега ".
Сред жертвите на вируса е 55-годишен доктор и един от най-хубавите експерти по „ уши, нос и гърло ” в Кралската болница в Бъртън.
Д-р Харис съобщи, че държавното управление ще преразгледа ограниченията за смяна на изключителното състояние след три седмици.
Но тя предизвести обществото: " Не би трябвало по-късно внезапно да се върнем към естествения си метод на живот. Това би било много рисково. Ако спрем внезапно, всичките ни старания ще бъдат пропилени и вероятно бихме могли да станем очевидци на втори пик на болестта ”.
Ще има ли фрагменти за туризма след месеци застой?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР