Поне петима авери на сина на Йоско Костинбродския са пропели

...
Поне петима авери на сина на Йоско Костинбродския са пропели
Коментари Харесай

Удар под кръста! Петима пропяват срещу наследника на Йоско Костинбродския! Вижте за какво го топят!

Поне петима приятели на сина на Йоско Костинбродския са пропели против него. Те са станали очевидци против бандата за дрога и рекет.

Иван Йосифов и още дузина мъже от Костинброд и страната бяха закопчани при акция на ГДБОП в четвъртък вечерта. По оперативни данни те желали да наложат монопол над наркопазара в София. Имали обособена група за рекет, друга за разпространение на опиати, трети били биячи и наказвали провинилите се дилъри, написа "Телеграф ".

Ролята на сина на Йоско Костинбродския била да управлява бандата, споделили очевидци в хора на следствието. Самият Йоско се подозира, че е дърпал конците на групата посредством сина си. Костинбродския беше разгласен за търсене през февруари 2014 година. Той е упрекнат за главатар на бандата за убийства "Килърите 4 ". Както той, по този начин и синът му Иван са задържани неведнъж за рекет, дрога, обири, грабежи и убийства.

В биографията си Иван има и задържане за разстрела на очевидеца Хрисим Хрисимов. Тъй като обаче не бяха открити задоволително доказателства, Йосковския наследник беше пуснат от ареста, написа БЛИЦ.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР