Поне пет кучета са били отровени умишлено в черноморското село

...
Поне пет кучета са били отровени умишлено в черноморското село
Коментари Харесай

Отровиха 5 кучета на детска площадка в Кранево

Поне пет кучета са били отровени съзнателно в черноморското село Кранево. За това алармираха локални поданици, заяви Би Ти Ви.

Те описват, че последният случай е от края на предходната седмица. По думите на жена, живееща в селото, отровата била разпръсната на детска площадка в детска градина . Тя показа, че отишла да се разноски с детето и кучето, когато видяла, че домашният й любим яде нещо. След няколко животното умряло, добавя дамата.

" Преди това то не е било на никое място другаде, било е под контрол ", посочи тя. Жителката на Кранево уточни още, че контакт с отровеното куче са имали най-малко две деца.

" Престъпление е да е се поставя отрова до детска площадка. Детето ми повърна, а кучето умря в ръцете ми. Подадох сигнал в полицията, когато разбрах, че има и други отровени животни в селото ", споделя дамата.

Тя е подала два сигнала до полицията, само че оттова не им обърнали внимание.

По думите на кмета на черноморското село Атанаска Иванова недоволствата против бездомните кучета са всекидневие, а към този миг решение не е намерено. Имало е ухапани хора и такива, които са били гонени и преследвани от бездомни животни.
 Разследват отравяне на животни в Асеновград
Разследват отравяне на животни в Асеновград

Твърди се, че поради разпръсната отрова са умряли няколко кучета и котки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР