Поне до европейските избори ми се вижда как ще има

...
Поне до европейските избори ми се вижда как ще има
Коментари Харесай

Ганев, ПП-ДБ : Сглобката ще я има поне до европейските избори

Поне до европейските избори ми се вижда по какъв начин ще има аргументи да продължава да съществува конфигурацията, а за по-късно ще забележим какво ще стане. Това съобщи по Българска национална телевизия депутатът от Парламентарната група на " Продължаваме промяната – Демократична България " Георги Ганев.

Според Ганев политическата цена за огромна част от промените в опазването на здравето е много висока. Идеите за повече пари за профилактика в комбиниране с добра терапия звучат добре, само че са мъчно осъществими.

" Тези големи потоци пари, които към този момент са над 8 милиарда, текат през здравната система държавни пари, те основават към себе си ползи. Тези ползи ще се съпротивляват. Това не е известна работа ", сподели той.

Той разяснява и решението, което се взе за понижаване на кешовите заплащания до 5000 лева

" Виждам това решение като административно ограничаване върху свободата на българските жители без да съм уверен, че ще има някаква изгода за страната и обществото от това. Това е много шоков спад ", разяснява Ганев.

Според него държавното управление работи предпочитано за изсветляване на сивата стопанска система.

" Един от изцяло годните причини на опозицията е, че натоварваме с административна тежест и тези, които са изрядни и лоялни към страната, единствено тъй като някои хора бягат по тъча ", изясни Ганев.

Георги Ганев сподели, че все още, на равнище парламентарна група, няма някакви съществени проекти за деяние за събаряне на вътрешния министър.

" Иначе му желаеме оставката, от него зависи дали ще я подаде или не ", сподели Ганев.
Според него някой трябваше да понесе морално-политическа отговорност за случилото се на митингите против БФС.

" По този проблем се сътвори краткотрайна анкетна комисия и ще се изследват съществено обстоятелствата и събитията към митинга ", съобщи Георги Ганев.
ТЕМА преди 15 минути 191 преди 31 минути 257 преди 1 час 1001
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР