Поне 8 са загиналите, а 12 са ранените след стрелба

...
Поне 8 са загиналите, а 12 са ранените след стрелба
Коментари Харесай

Намерени са експлозиви в гимназия Санта Фе в Тексас


Поне 8 са починалите, а 12 са ранените след пукотевица в гимназия Санта Фе в Тексас. Намерени експлозиви и взривни устройства в региона на учебното заведение и в него, съобщи Си Ен Ен. По-рано от локалното полицейско ръководство написаха в Туитър, че „ хипотетични взривни устройства са били локализирани в учебното заведение и отвън кампуса. Училището е евакуирано. ”

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде брифинг, на който съобщи, че стрелби като днешната „ се случват прекомерно от дълго време в нашата страна ”. Той също по този начин съобщи, че неговата администрация е „ решена да направи всичко допустимо, с цел да защищити нашите възпитаници, да обезпечи защита на нашите учебни заведения и да държи оръжията надалеч от ръцете на тези, които съставляват опасност за себе си и за близките. ”

Първата дама Мелания Тръмп, която се възвръща от интервенция на бъбреците, написа в Туитър: „ Моето сърце бие за Санта Фе и всички в Тексас ”. Всеки миг се чака на мястото да дойде и губернатора на Тексас, който би трябвало да даде конференция./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР