Поне 8 души загинаха, около 20 бяха ранени при катастрофата

...
Поне 8 души загинаха, около 20 бяха ранени при катастрофата
Коментари Харесай

Ново: Най-Малко 8 Жертви Край Микре. Борисов Лично Изпрати Спешни Екипи! Детайлна Проверка На Превозвача

Поне 8 души починаха, към 20 бяха ранени при злополуката сред камион и микробус, сигналът за която е получен към 13 часа.

Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев също пътува към мястото на случая. Осигурени са спомагателни консумативи за болничното заведение в Ловеч, където са настанени потърпевшите при случая.

В момента се правят прегледи на ранените и лечебните заведения от Плевен, София и Велико Търново имат подготвеност да ги одобряват при нужда.

Бойко Борисов разпореди министерството на превоза да извърши цялостна инспекция на микробуса, участник в злополуката.

На мястото на злополуката са регионалният шеф на Ловеч Георги Терзийски, представители на Пътна полиция, пожарна сигурност и ДАИ. Министерство на вътрешните работи, Министерство на здравеопазването и МТИТС са в непрекъсната съгласуваност и работят по случая.

Междувременно министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски разпореди незабавна инспекция по отношение на злополуката, оповестиха от пресцентъра на министерството.

Екип на ИА " Автомобилна администрация " към този момент е на мястото на случая.

Инспекторите на регионалния отдел на ИА " Автомобилна администрация " -Перник стартират незабавна цялостна инспекция на компанията транспортьор " ВИ-ЕМ " ЕООД.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР