Поне 5 години ще трябва да работи като вол Александър

...
Поне 5 години ще трябва да работи като вол Александър
Коментари Харесай

Александър Сано работи 5 години за ръката на сина си

Поне 5 години ще би трябвало да работи като вол Александър Сано, с цел да навакса всички разноски по лекуването на доведения си наследник – Иво Карамански-младши, който изгуби ръката си в злополука предходната есен. След дълги месеци на медицински процедури и рехабилитации момчето към този момент има скъпа бионична протеза, която ще може да извършва огромна част от функционалностите на ампутирания крак. Бащата е благополучен и горделив със сина си, само че се приказва, че е похарчил за лекуването му всичко, което е имал, и даже е задлъжнял. 

Александър Сано никога не е бил ленив, само че напоследък сътрудниците му се чудят по какъв начин изобщо има време да си поеме мирис сред безкрайните си задължения. Актьорът непрестанно е на турнета с кино лентата " В сърцето на машината ", в който извършва основна роля. Наред с това той цяла пролет работеше в имитаторското шоу на Нова тв " Като две капки вода ". Самият продуцент Маги Хаваджиян е коментирал в директен тв ефир, че се чуди по какъв начин артистът съумява да обикаля цяла Европа, промотирайки кино лентата си, и в това време да се готви за облиците си в шоуто. Случвало се е да се прибере от чужбина през нощта, а на идващия ден да е в малкия екран за подготовки и фотоси. " Никой не знае по кое време спи ", разясняват в Нова.

В момента Сано снима и нов сериал за малкия екран – " С река на сърцето ", чийто сюжет се върти към винарската промишленост. Работи се във Видин, само че звездата продължава да обикаля България с цел да популяризира " В сърцето на машината ", където е освен артист, а и продуцент, тъй че печели от всеки продаден билет в кината. Но да накараш българите да купят билет за кино е комплицирана работа, за която се изисква голям труд.

Каква е повода за този работохолизъм? Отговорът е явен на всички в актьорските среди. Сано е останал без стотинка и даже е натрупал задължения за лекуването на доведения си наследник. Както " Уикенд " първи писа, момчето катастрофира в края на септември и се наложи да ампутират лявата му ръка. Това се случва по време на пътешестване към Холандия, където Иво учи. " Заспал е зад кормилото ", изясни преди време бащата. Наложи се дълго лекуване в чужбина, където цените на интервенциите са умопомрачителни.

Иво е опериран във Виена от огромни австрийски медицински светила. Семейството в никакъв случай не се оплаквало в общественото пространство, че не може да поеме разноските, нито е събирало дарения. Родителите са се заели сами да покрият всичко. Те обаче не са милионери.

Сано не се оплаква от безпаричие, той е един от най-добре платените родни артисти, само че хонорарите му са като стотинки на фона на разноските по лекуването на сина му. В момента артистът не отхвърля никакви оферти за работа. В същото време фамилията е свило разноските си до абсолютния най-малко, с цел да пести.

Звездата освен че не се оплаква и не стачкува за държавна помощ като други свои сътрудници, а и се усеща благополучен и горделив със сина си. Преди време във Виена професорът, който го оперирал, изказал удивление от духа на момчето. " Искам да ви поздравя за вашия наследник, тъй като съм в това освен това от 25 години – съответно в такива случаи, и в никакъв случай до момента не съм виждал 24-годишен млад мъж да мине през такава сериозна контузия и драма в живота и да е толкоз положителен. Синът ви е просто удивителен! ", били думите на австрийския доктор.

След приключването на медицинските процедури по лекуването фамилията обезпечи за Иво бионична протеза, която да замести изгубената ръка, доколкото това е допустимо. Тя е извънредно скъпа.

Цената й може да стигне 100 хиляди $, а най-евтините разновидности се оферират за към 20 хиляди. Семейството обаче надали е избрало най-евтиното. Не е ясно тъкмо какъв брой са платили за бионичната ръка, само че цената й надали е по-малко от 100 бона в български левове, написа " Уикенд " /

Сано е горделив с метода, по който Карамански-младши минава през това голямо предизвикателство, тъй като пари се печелят, само че ръката на момчето е изгубена вечно. И все пак то не си разрешава да падне духом, а със силата си даже оказва помощ и на своите родители да минат през компликациите. Миналата неделя бащата сподели в обществените мрежи фотоси със сина си, който към този момент носи модерната протеза. " Този пост обричам на всички деца, които минават през съществени провокации и които все пак резервират духа и позитивизма в себе си. За тези деца, които със личната си светлина не дадоха на родителите си да паднат в мрачевина. Сине мой, гордея се с теб и те обичам!!! Благодаря ти, че съществуваш. Бог да благослови децата ни! ", написа артистът.

Известно е, че биологичният татко на Иво е именитият мафиотски бос Иво Карамански-Кръстника. Няколко години след гибелта му майката – някогашната гимнастичка и тв водеща Нели Атанасова, се среща с артиста, който отглежда детето като лично. Карамански-младши е добавил семейството на втория си татко към
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР