Поне 431 704 лв. се иска за къща в маджаровското

...
Поне 431 704 лв. се иска за къща в маджаровското
Коментари Харесай

Къща в Бориславци удари цена, като в Бояна

Поне 431 704 лева се желае за къща в маджаровското с. Бориславци, оповестена за обществена продажба от частен правосъден реализатор. Къщата с гаражи, веранда, кръчма и други екстри, е покрай бент. „ Ивайловград ”, а се продава поради задължения на притежателя „ ВИКОМ ” ЕООД.

В селото, което е на брега на язовира, се строят от ден на ден частни и къщи за посетители. То е доста посещавано място през цялата година поради спокойствието.

На тезгяха са и две къщи за посетители в друго посещавано място - Минерални бани. Заради дълг към търговец се продава хотел на „ Де-МИ 2009 ” за най-малко 416 640 лева Освен хотелската част постройката има кафе и магазин. В курортното населено място се продава и част от различен сходен хотел.

От търговете на частните правосъдни реализатори могат да се намерят относително евтини къщи и жилища. Постройка на Кенана е оповестена за 52 160 лева, за 40 240 лева може да купи къща в града. Общо 19 са частните къщи, оповестени за продажба от правосъдни изпълнителни, толкоз са и жилищата. Продажбите са поради борчове на притежателите най-вече към банки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР