Поне 41 случая на морбили са докладвани в САЩ в

...
Поне 41 случая на морбили са докладвани в САЩ в
Коментари Харесай

Случаите на морбили в САЩ нарастват до 41, тъй като CDC отчита инфекциите вече в 16 щата

Поне 41 случая на морбили са докладвани в Съединени американски щати в 16 щата до момента тази година, съгласно нови седмични данни, оповестени в петък от Центрове за надзор и предварителна защита на болесттите.

Това е нарастване от 35 случая в 15 щата, докладвани на CDC към 22 февруари. Мичиган е новият щат, който в този момент е включен в доклада на CDC.

Цифрите означават едно от най-стръмните нараствания в новата история на вируса по това време на годината. Това идва, когато специалистите се тормозят, че страната може да се изправи пред повтаряне на големия скок от 2019 година, който управляващите по това време споделиха, че може да заплаши статуса на Съединени американски щати за елиминиране на вируса.

безвредни и ефикасни ваксини, предупреждавайки, че общностите с ниско имунизационно покритие са изложени на максимален риск.

Федералните чиновници показаха възходяща угриженост през последните седмици по отношение на повишаването на случаите на морбили, което идва като имунизационно покритие е намалял в доста елементи на страната.

Говори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР