Поне 4 или 5 са общо подадените в прокуратурата сигнали

...
Поне 4 или 5 са общо подадените в прокуратурата сигнали
Коментари Харесай

Георги Свиленски: И ние знаем за кеша и за Копринката. Пеевски за...

Поне 4 или 5 са общо подадените в прокуратурата сигнали от страна на социалистите, които са ориентирани против служебните кабинети на президента. Няма обаче към този момент никакво придвижване по тях, възмути се социалистът.

Свиленски продължи с рецензиите и към водачите в " некоалицията ": " Борисов очевидно не желае да вземе отношение. Той знае ли нещо, чувал ли е нещо? Той е водач на най-голямата парламентарна група. Г-н Пеевски хубаво в Народното събрание споделя " тъмната стаичка, пътят на Копринката, Сотир Ушев " и така нататък, обаче дано да отиде да напише и да го занесе в прокуратурата. Защото пред малките екрани е елементарно да се приказват тези неща. "

Според представителя на " столетницата " обаче надали ще се стигне до процедура по импийчмънт на президента, тъй като имало редица условия и условия, с цел да се случи това. А във връзка с апелите към Радев да направи партия и да се яви на избори - президентът не бил спирал да прави политически планове - " Продължаваме промяната " и " Български напредък ", счита Свиленски. А задачата на тези планове била от своя страна да се ерозира поддръжката към Българска социалистическа партия.

Порочни практики като тези при служебните кабинети стават и в този момент, добави той. Очевидно обаче не ставали по времето на кабинета " Петков " от по-миналата година, в който вицепремиер бе водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Такива неща не е имало тогава, по тази причина бяхме свалени и издържахме единствено 7 месеца. Защото когато се сблъскат концепциите с парите, нормално печелят парите, а концепциите отстъпват ", регистрира с печал националният представител.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР