Поне 200 души дойдоха на пл. „Свобода“ в Хасково на

...
Поне 200 души дойдоха на пл. „Свобода“ в Хасково на
Коментари Харесай

Протестиращи обявиха ваксините за „медицински фашизъм“ в Хас...

Поне 200 души пристигнаха на пл. „ Свобода “ в Хасково на митинг против зеления документ. Сред тях бяха притежатели на клубове за танци, които показаха терзания, че няма по какъв начин да продължат да работят, защото не могат да изискват документ от клиентите си. До понеделник има пролонгация, само че в понеделник не знам какво ще стане, показа собственичка на арт клуб.

Радка Даскалова от Сдружение българско семейство, съобщи, че имунизирането е медицински фашизъм. Според нея става дума за наложително имунизиране на хората против ковид. Никой няма право да принуждава хората да вземат участие в опити, сподели тя.

„ Недопустимо е да се принуждават хората са се имунизират, с цел да упражнят правото си на труд. В момента учителите се принуждават да се имунизират или тестват, лекари и медицински сестри също. Кажете истината “, приканиха ораторите. Според тях всеки преболедувал не е повторил. Ораторите се обърнаха към „ регионалната държавна работа и други служби “, да изпълнят гражданския си дълг и да защитят правата на 70 % от българския народ.

Според други от протестиращите, имало злоупотреби с персоналните данни на имунизираните. Трети споделиха терзания, че не могат да работят без документа. Не желая да се имунизирам,нали не е наложително, а не мога и през два дни да заплащам за документ, разяснява Митко Димитров, който не пожела да каже с коя сфера работи, само че на митинга бе със фамилията си.

Целта на митинга е документът да бъде анулиран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР