Поне 200 000 лева е прибрал от главната роля в

...
Поне 200 000 лева е прибрал от главната роля в
Коментари Харесай

Еха! Не Е За Вярване Колко Е Прибрал Христо Шопов От „дървото На Живота“

Поне 200 000 лв. е прибрал от основната роля в сериала „Дървото на живота“ артистът Фристо Шопов, настояват осведомени. ТОва било минималното заплащане, което той претендирал, с цел да се включи в сходна българска продукция. За работа в киното пък не падал под 40 бона, в случай че ролята е доста дребна.

Христо Шопов от много време се слави с огромни условия към хората, с които работи, само че летвата му се вдигнала доста откакто се снима в лентата на Мел Гибсън „Страстите Христови“ от 2004 година. Там той е в ролята на Пилат Понтийски.

Като видял по какъв начин се вършат нещата в Холивуд Шопов отсякъл, че или ще работи, както на Запад, или няма да работи изобщо. Именно това била повода да взе участие в доста малко български продукции – повече просто не можели да си го разрешат, настояват осведомени.

Според тях той се е разписал най-малко против 200 бона за ролята на Йордан Вълчев в двата сезона на „Дървото на живота“. Сериалът е сниман през 2013 година за ТВ7, само че сега се излъчва и по Нова телевизия. Освен в него Шопов в последните години е играл единствено в още един бг сериал – „Четвърта власт“ на Българска национална телевизия.

Макар да е доста добър артист, множеството продукции заобикалят да му оферират функции, защото мъчно могат да дават отговор на изискванията, които им слага, написа „Уикенд“. Звездата от „Дървото на живота“ не се интересува единствено от заплащането, а и от неща, свързани с комфорта му. Трябвало да има персонална каравана, в която не позволява никой различен, а в нея да има всички екстри, измежду които легло за отмора.

УЖАС! МАЛКИЯТ ШОПОВ ЗАДМИНА ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ, ЕТО КАКВИ ГИ ВЪРШИ (СНИМКИ)

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР