Поне 19 - 20 мандата и първо място сред общинските

...
Поне 19 - 20 мандата и първо място сред общинските
Коментари Харесай

Борисов се цели в СОС, който реално управлява София, оставя вратичка на ППДБ, които нямат с кого другиго да направят градска Сглобка, за разлика от него

Поне 19 - 20 мандата и първо място измежду общинските листи, което да даде естественото право да има за четвърти следващ мандат ръководител само че Столичния общински съвет. Местата могат да бъдат и повече при добра акция. Това наподобява е главната цел на ГЕРБ за идните избори в София . Защото, както неведнъж сме писали, точно СОС ръководи действително града – от 2,555 милиарда лева бюджет до бордовете на общинските сдружения.

 Кметът даже в отпуска не може да излезе без подписа на ръководителя на локалния парламент. Роля, в която уважаваният правист и учител по право в СУ Георги Георгиев брилятно се оправи в предходния мандат и има много сериозна възможност да го направи и в идващия.

ППДБСС няма по какъв начин да избяга от Сглобка в София с Борисов, в случай че желае да ръководи.

Дори да има кмет, а възможностите на Васил Терзиев се ускоряват с кандидатурата на Хекимян , той ще бъде с изцяло вързани ръце и ще бъде безконечният провинен за всички проблеми, в случай че няма поддръжка в СОС.
Борисов оставя малка врата, пуска малко облага, казано на национален език, само че тя би трябвало да бъде оползотворена от другата страна. Въпросът е също и какво става след това?

ГЕРБ умерено може да направи коалиция с останалите в Съвета и той да бойкотира кмета и ППДБСС. Това е значимо за Борисов, който самичък извървя пътя от кмет на София до министър председател, какъвто си пожела преди дни да се види и Васил Терзиев. Двамата обаче са доста разнообразни.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР