Понасяме щети в момента и е прав Христо Иванов да

...
Понасяме щети в момента и е прав Христо Иванов да
Коментари Харесай

Борисов към своите в ГЕРБ: Защо ме ръчкате да чупим правителството?

Понасяме вреди сега и е прав Христо Иванов да споделя, че това можем да го счупим. Но какво следва? „ Маркет Линкс ", които по никакъв начин не ни обичат, ни дават 6-7 % преднина. Но и нищо по-различно от настоящето ръководство – ГЕРБ, ПП-ДБ, Движение за права и свободи. А вие продължавате да ме ръчкате да се бием, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред участниците в зимната академия на младежкия ГЕРБ.

Той се обърна с въпрос към залата какво тъкмо желаят. „ Ние би трябвало да се разберем какво желаете – да продължим да стоим или не. Ако не желаете, скапваме това държавно управление ", сподели Борисов.

„ Нещо въпреки и паянтово съществува. А вие ми задавате въпроси. Аз не пристигнах да ми задавате въпроси ", обърна се той към водача на младежкия ГЕРБ Георг Георгиев, който зададе няколко въпроса към Борисов преди да му даде думата.

„ Докарах главните ми опозиционери в партията да ги чуем и тях (Горанов и Добрев, бел.р.) Не че не са прави, не че не съм склонен с тях, само че като ги запитвам какво да вършим, ми споделят същото. Защото 5 неща не сме свършили, само че 25 други сме създали. И поради тях си заслужава ", сподели Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР