Понастоящем функциите с изкуствен интелект на Galaxy AI са налични

...
Понастоящем функциите с изкуствен интелект на Galaxy AI са налични
Коментари Харесай

Galaxy S23 и някои други устройства на Samsung ще получат функциите на Galaxy AI през март

Понастоящем функционалностите с изкуствен интелект на Galaxy AI са налични единствено в смарт телефоните Galaxy S24. Според изданието The Verge обаче, обстановката ще се промени радикално през идващия месец. В края на март Samsung ще извърши по-ранното си заричане и ще добави функционалностите на Galaxy AI към устройствата от серията S23, в това число S23 FE. Както и към най-новите модели сгъваеми смарт телефони и таблети като част от актуализацията One UI 6.1.

Съобщава се, че сгъваемите смарт телефони Galaxy Z Fold 5 и Z Flip 5, както и таблетите Galaxy Tab S9, S9 Plus и S9 Ultra ще получат актуализация на фърмуера. Чрез тази актуализация на потребителския интерфейс One UI 6.1 потребителите на устройствата ще получат достъп до услугите на Galaxy AI. Те включват гласов и текстов превод на телефонни диалози в действително време, редактиране на фотоси и видеоклипове и функционалността Гугъл Circle за търсене.

В момента целият набор от функционалности на Galaxy AI е разполагаем на потребителите на устройства на Samsung гратис. След 2025 година обаче те явно ще би трябвало да си заплащат за него. Както знаем, множеството от функционалностите на Galaxy AI разчитат на Гугъл Cloud, в това число редактирането и превода на тирада към текст. Всичко това е обвързвано с доста разноски, тъй че таксуването на достъпа до тези функционалности в бъдеще наподобява много предвидимо.

One UI 6.1 ще включва и няколко актуализации, които не са свързани с AI, като да вземем за пример уиджети за заключен екран. Както и нова унифицирана функционалност за бързо шерване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР