Поначало телевизията е една магия и тя трябва да продължава

...
Поначало телевизията е една магия и тя трябва да продължава
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Телевизията е една магия и трябва да продължава да бъде магия

Поначало малкия екран е една магия и тя би трябвало да продължава да бъде магия. Едва ли някой ще я убие. Големи шоута, които човек не може да види някъде, нещо, което да бъде поднесено на фена. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " радио и телевизионният дълготраен водещ Ники Кънчев.

Той описа за най-големия комплимент, който е получавал по време на кариерата си. " Едно от най-хубавите неща, които съм чувал, е когато пристигнаха британските продуценти на " Стани богат " и при мен започнаха да се учат сръбският водещ Иван Желкович, по-късно и македонският водещ. В тези диалози британските продуценти ми споделиха, че съм един от най-хубавите водещи на " Стани богат " в света. Може би и фактът, че не преставам с тази кариера, е най-големият комплимент. Ако не ставах, той животът щеше да ме изхвърли ", добави той.

Като собствен персонален принос в метода на водене по радиото и малкия екран той посочи възприятието си за комизъм, усмивката, вкарването на съществени тематики в сякаш лекото.

Ники Кънчев беше безапелационен, че надали може да бъде политически публицист. " Не е мое, надалеч съм от това ".

Той показа също, че продължава да си купува вестници, тъй като му харесва, макар че неговият подкаст е единствено в интернет. " Но той е на равнище телевизия и умерено може да бъде пуснат в малкия екран. Правя го, тъй като е съвременно и всичко минава цифрово, неуместно би било да стоим на различен стадий ", сподели още Кънчев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР