Помпозното и широко разгласено интервю на Владимир Путин с американската

...
Помпозното и широко разгласено интервю на Владимир Путин с американската
Коментари Харесай

Руснаците бойкотираха интервюто на Путин пред Тъкър Карлсън

Помпозното и необятно разгласено изявление на Владимир Путин с американската медийна персона Тъкър Карлсън не съумя да притегли вниманието на феновете на държавната телевизия в Русия.
 
Двучасовото изявление, за което Кремъл твърдеше, че е гледано с интерес от целия свят, зае едвам 19-о място в общоруската ранглиста на най-популярните телевизионни излъчвания за седмицата 4-11 февруари, сочат данни, оповестени от Mediascope в сряда.
 
С рейтинг от 2,9% измежду публиката 4+, Путин " загуби " от сериала " Склифосовски 11 " (2-ро място, рейтинг 5,6%), развлекателното шоу " Здравей, Андрей! " (9-то място, 4,4% рейтинг), " Няма да повярвате! " (14-то място, 3.2% рейтинг) и " Хайде, всички дружно! В унисон! " (17-то място, 3.1% рейтинг). Според рейтинга, който дефинира междинния брой фенове като % от популацията, изявлението на съветския президент е единствено малко по-високо от мистичното шоу " Екстрасенси.Реванш " (2,8%) и телевизионното викторина " Поле на чудесата " (2,7%).
 
 Руснаците бойкотираха изявлението на Путин пред Тъкър Карлсън Руснаците бойкотираха изявлението на Путин пред Тъкър Карлсън Източник: The Moscow Times
Путин също не съумя да " доближи " главните пропагандни стратегии: да вземем за пример рейтингът на " Новини на седмицата " на Дмитрий Кисельов беше 5,7% (2-ро място), а програмата " Москва. Кремъл. Путин " — 4,5% (8-о място), стратегия " Время " — 3,3% (13-о място).
 
Общоруският рейтинг на изявлението се оказа даже по-нисък, в сравнение с в Москва: в столицата Путин и Карлсон заеха 11-то място на върха на най-популярните стратегии с резултат от 3,2% (това са данните, оповестени от Mediascope предходния ден).
 
Интервюто на Путин беше показано два пъти от Първи канал, сутринта на 9 февруари. Освен това, за едно от проявленията е употребен най-ефективният слот от позиция на телевизионната социология - 7 часа сутринта, отбелязва телевизионният критик Анна Бородина. " Това е утринният праймтайм, хората се приготвят за работа и гледат утринния ефир ", написа тя и прибавя, че ниските рейтинги на интервютата са " изненада ".
 
Проблемът с Путин и изявлението му е, че в тази ситуация с съветския президент " думите към този момент не работят ", споделя политическият анализатор Абас Галямов: " За четвърт век хората схванаха, че на думи той постоянно е добре, единственият проблем е, че думите и делата в неговия случай не постоянно съответстват ".
 
Източник: The Moscow Times

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР