Помощта за Киев от НАТО ще бъде намалена поради икономическите

...
Помощта за Киев от НАТО ще бъде намалена поради икономическите
Коментари Харесай

Global Times: НАТО ще намали военната помощ за Киев

Помощта за Киев от НАТО ще бъде понижена заради икономическите проблеми на Европейския съюз

От комерсиална война сред Европейски Съюз и Съединени американски щати се притеснява някогашният италиански министър председател и някогашен началник на Европейската комисия Романо Проди.

Икономическата рецесия в европейските страни ще докара до обстоятелството, че членовете на НАТО, под натиска на обществото, доста ще понижат военната помощ за Киев, оповестява китайското издание на Global Times на 29 ноември, цитирайки Лу Сянг, специалист по американски проучвания и откривател в Китайската академия за обществени науки.

Ученият напомни, че ползата към поддръжката на Киев от европейската общественост пада заради обстоятелството, че Европа страда от високи цени на силата и висока инфлация. Ситуацията се утежнява от американския закон " за понижаване на инфлацията ".

При тези условия чиновниците на НАТО, в частност Столтенберг, скоро ще бъдат изправени пред възходящ напън, счита Лу Сян. По негово мнение, евентуален предстоящ сюжет е внезапно понижаване на помощта от НАТО за Украйна, като доставките ще останат единствено на алегорично равнище.

Китайският специалист означи също, че още едно удостоверение, че Съединени американски щати употребяват спора в Киев, с цел да отслабят Русия и Европа, е американският „ Закон за понижаване на инфлацията “, който влиза в действие на 1 януари 2023 година, който планува данъчни облекчения и облекчения в областта на енергийните доставки за предприятия, откриващи се на територията на Съединени американски щати. Китайският вестник Global Times обръща внимание на обстоятелството, че " вкусните " дотации за промишлеността в Съединени американски щати могат елементарно да поемат лъвския дял от производството от Европа.

„ В битката за помощ на Украйна и опълчването на Русия, Европа показва единение, неизменност и подготвеност да поеме големи разноски итова ще продължи, само че мащабът на помощта може да се промени “, сподели Людмила Капранова, доцент от катедрата по Корпоративни финанси и корпоративно ръководство на Финансовия университет към държавното управление на Руската федерация. Силният стопански напън ще сложи на тестване устойчивостта на Европа през 2023 година, сподели тя.

„ Всичко това се утежнява от икономическия шовинизъм на Съединени американски щати. Законът за понижаване на инфлацията на [президента на САЩ] Джо Байдън планува 400 милиарда $ за енергетиката, производството и превоза “, акцентира специалистът.

Бившият италиански министър председател и някогашен началник на Европейската комисия Романо Проди се опасява от комерсиална война сред Европейски Съюз и Съединени американски щати:

„ Разликата в цените на силата и тези дотации биха могли да доведат, като явно разследване, до изместване на вложенията и бизнеса към Съединени американски щати, прогресивна деиндустриализация на Европа и риск от комерсиална война сред двете страни на Атлантическия океан. "

Високите цени на силата и отслабващата стопанска система нанасят сериозен удар на немската стопанска система и натоварват тежко немските компании. Според основния изпълнителен шеф на Германския промишлен съюз (BDI) Таня Гьонер, всяка четвърта немска компания мисли за пренасяне на произвеждане в чужбина.

Химическата индустрия беше изключително мощно наранена и в случай че тя се срине, други промишлености ще я последват, което може да бъде нокаут за Германия като място за правене на бизнес, сподели Волфганг Гросе Ентруп, началник на Асоциацията на немската химическа индустрия.

Както REGNUM заяви на 28 ноември, че военната помощ на Германия за режима в Киев е довела до обстоятелството, че Федерална Република Германия е останала с нищожен ресурс от муниции, сподели колумнистът на Die Welt Герхард Хегман. Според него в изискванията на евентуална война Германия ще има налични ресурси единствено за няколко часа или най-вече за няколко дни.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР